Skocz do zawartości

[Startup] Panel klienta CRM + Monitor pozycji stron w Google

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jest mozliwość zminay języka w panelu klienta : angielski, niemiecki. Gdyby mozan to sam bym sobie przetłumaczył jak by moża zaikludować pliki jesykowe.

No i juz ponad tydziń dobry strona nie dziala :):P

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

1 - jutro będzie działające demo - obiecuję (nowe wydanie)

2 - cena 100 - 150 zł hmmm myślę że do przeskoczenia ale dla obecnych użytkowników innych projektów OMNI

3 - może działać na dowolnym serwerze dzięki obsłudze proxy http oraz proxy php

4 - języki hmmm - nie miałem takiej opcji w planach ale można pomyśleć kiedyś w przyszłość

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Więc jak z obietnicą?

Chciałem kupić sobie ten panel, ale nie można uruchomić wersji z pierwszego posta, pomimo tego, ze jest napisane, ze będzie działała do końca października.

Ten support Omni to też trochę na wyrost okrzyknięty "rewelacyjnym", na zgłoszenie dokonane na nr gg podany w omniadd nie dostałem odpowiedzi wcale (jakiś miesiąc temu), nawet głupiego "pracujemy nad tym" - błąd został wyeliminowany, ale wrażenie pozostaje.

Teraz czekam na odpowiedź z maila podanego w pierwszym poście drugi dzień. Doczekam się? Sprzedajecie, nie sprzedajecie?

Ostatnio na blogu:

Tania alternatywa dla xrumera

Niestety nie mogę edytować pierwszego posta:

Obecnie demo panelu jest:

https://seopanel.t2b.pl/

demo@demo.pl / demo1

Podstawowe zmiany:

- poprawka na ajaxa w Google

- dodano nowy sposób liczenia opłat (naliczanie za każdy dzień pobytu na płatnych pozycjach)

- dodano moduł pracownika

a zadania głównie

b zadania dodatkowe

c admin decyduje czy user widzi jakie prace są wykonywane lub/i jaki jest ich postęp

e historia zmian zadań

- dodano moduł "sprzedawcy" programu PP

Dla posiadaczy OmniADD v2 lub v3 cena promocyjna do 21 października i wynosi 150 zł - przypominam normalna cena oprogramowania 250 zł

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Dla posiadaczy OmniADD v2 lub v3 cena promocyjna do 21 października i wynosi 150 zł - przypominam normalna cena oprogramowania 250 zł

Czy jak ktoś posiada 25% zniżki na wszystkie produkty omni to rozumiem, że w tej sytuacji zapłaciłby 112,50?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Nie wiem czy ktoś zwracał na to uwagę, ale wykresy powinny iść chyba w górę od 1 w górę.

Tak jest ogólnie przyjęte.

możesz ew. zabarwic część top10 na zielono.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności