Skocz do zawartości

[Startup] Panel klienta CRM + Monitor pozycji stron w Google

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Odnoszę wrażenie, że projekt umarł... Ja również jak przedmówca nie jestem zadowolony z supportu Omni. Całkowicie mnie olali i nie otrzymałem ani jednej odpowiedzi, mimo, że pisałem kilka maili i pisałem na gg do kojotka... Tak więc moja ocena suportu to 1/10.

Myślę, że jak wszyscy wyraziliby swoją opinię na ich temat to nie wyglądałaby super.. Doczekamy się w końcu poprawki do logowania?

multikomto

A co jest nie tak z logowaniem ? Posiadam omnipanel, ale jakoś go nie używam. Chyba wydałem niepotrzebnie pieniądze.

Mi w ogóle panel nie chce się wyświetlić.

Wyskakuje mi błąd:

Fatal error: This file has expired. in /home/mój nick/domains/domena/public_html/panel/index.php on line 0

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Kilka minut (ta na pewno minut) rozmowy na GG i wszystko działa jak tra lala :P - od razu kolega załapał się na najnowszą wersję 2.1

Trochę nowości doszło do panelu crm - wszystkie osoby które dokonały zakupu v1 zapraszam do kontaktu po aktualizację do najnowszej wersji

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

• 3 tygodnie później...

@ewalinka1 - skrypt nie wystawia sam rachunków etc. jednak ma opcję dodania rachunku / faktury do panelu i powiadomi klienta że nowa faktura / rachunek na niego czekają. Monitoruje natomiast płatności i przypomina o nie zapłaconych rachunkach / fakturach

@aniec2 - monitoruje dowolne Google część już jest zdefiniowana ale oczywiście można definiować swoje zapytania do dowolnego Google

"Czy posiada wszystkie funkcjonalności ze skryptu Meli?" - nie wiem o którym skrypcie mowa

"Czy warto?" - tu raczej nie odpowiem bo "każda sroka swój ogon chwali"

DEMO - jakieś na dniach powstanie na pewno po premierze OmniADD v5 oraz OmniADW

Nie używałem więc się nie mogę wypowiedzieć. Najłatwiej było bi jak byś poprostu wymienił opcje o które Ci szczególnie chodzi bo mój CRM ma masę opcji których na pewno nie ma żaden inny panel publicznie dostępny

W obecnej wersji część kodu jest nie kodowana np klasy php które są darmowe. W nie dalekiej przyszłość cały kod odpowiedzialny za grafikę oraz podstawowe opcje programu też będzie nie kodowany tak aby umożliwić wprowadzenie własnych modyfikacji czy to wyglądu czy funkcjonalności.

Kojotek panel musi spełniać:

-sprawdzanie w różnych google (jest)

-sprawdzanie pozycji w mapach jeśli takowe są w wynikach

-pr, bl itp

- obliczanie kosztów frazy (naleznośc jaką klient ma zaplacić)

-definowanie stawki od np. 10-6 do 5-1

Bardzo jestem ciekaw demo bo to pewnie powie mi dużo, dużo więcej.

Kolejna sprawa to jak odbywa się sprawdzanie pozycji (przez proxy?). Czy np 800 fraz zdoła program obskoczyc od 0:01 do 9.00 rano? Czy generuje spore obciążenie?

Bedę wdzięczny za odpowiedź i demo :)

Wszystkie wymienione opcje są w systemie i dużoooo więcej jak już wspomniałem ale to co wymieniłeś jest w 100%

Jeśli masz np VPS-a to spokojnie pociągniesz na tym ponad 7k fraz bez używania jakiegokolwiek proxy. Obsługa proxy jest przez 2 typy albo proxy http czyli IP:Port lub przez wgranie pliku php na dowolny serwer.

Co do obciążenia to generuje ono znikome jeśli jest w ogóle do zmierzenia

Demo będzie postawione w najbliższym czasie - obiecuję

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności