Skocz do zawartości

[Startup] Panel klienta CRM + Monitor pozycji stron w Google

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Wszystkie wymienione opcje są w systemie i dużoooo więcej jak już wspomniałem ale to co wymieniłeś jest w 100%

Jeśli masz np VPS-a to spokojnie pociągniesz na tym ponad 7k fraz bez używania jakiegokolwiek proxy. Obsługa proxy jest przez 2 typy albo proxy http czyli IP:Port lub przez wgranie pliku php na dowolny serwer.

Co do obciążenia to generuje ono znikome jeśli jest w ogóle do zmierzenia

Demo będzie postawione w najbliższym czasie - obiecuję

Czyli można używać np. proxy ze scrapeboxa?

Oczekuje również na demo z wielką niecierpliwością.

Okolice Krakowa - zdjęcia, opisy wycieczek po Małopolsce etc.

r0qqgk.gif

Tak można używać proxy pobranych przez SB. Obecnie DEMO już jest postawione i część opcji usunięta jak np: edycja konta / usuwanie konta / edycje proxy itd. - to co może mieć bezpośredni wpływ na samo działanie skryptu

DEMO: https://omnicrm.omniworld.pl/

Admin: admin / admin

User: demo@demo.pl / qwerty

Cron (tylko sprawdzanie pozycji reszta opcji / funkcji nie jest aktywowana) jest ustawiony co kilkanaście minut jednak z racji że jest to serwer shared bany na zapytania w Google są rozdawane namiętnie i proszę mieć to na uwadze

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

• 2 tygodnie później...

Do końca miesiąca specjalna promocja obowiązuje na zakup OmniCRM 500 zł i raczej będzie to już ostatnia promocja na ten produkt więc kto zainteresowany to lepiej się pospieszyć. Na dniach zapewne przygotujemy listę opcji jakie posiada OmniCRM dla leniwych :)

• 1 miesiąc temu...

Do pobrania nowa paczka instalacyjna. Kto ma już program zainstalowany może zrobić update plików. Proszę jedynie pamiętać aby zawsze przed tym robić kopię zapasową starych plików oraz bazy a także aby nie nadpisywać katalogu config.

EDYCJA:

Poprawiono kilka zgłoszonych błędów i literówek w eksportach.

Doszła także możliwość robienia eksportów PDF bez dołączonych wykresów.

banner_crm.pngbanner_adw.pngbanner_add.png

• 1 miesiąc temu...
czy planujecie jakąś promocję na ten produkt?

no przecież jest jak wół napisane

wyprzedaż

:)

czy jest tam tylko Język polski czy również inne wersje językowe?

są wszystkie wersje językowe googla do wyboru i możesz ustawiać dowolnie do wybranego projektu

dymna.jpg

@immy - to się chyba mija z celem :) Jeśli chcesz żeby kilka osób miało dostęp do panelu 1 domeny takie konta muszą mieć status partner i im możesz przydzielać dowolną ilość użytkowników (domen jakie ma dany użytkownik)

OK. Piotr, skoro już tu "wlazłem", powiedz jaka jest możliwość edycji poza usuń i "wpisz ponownie" - bez straty dotychczasowych statystyk - stawek na danej frazie. Jak już mam frazę, to nie mam żadnej możliwości zmiany, poza wprowadzeniem na nowo. A czasami chciałbym zachować ciągłość historii, a właśnie podpisałem z Klientami aneksy na nowe stawki. Jedyna opcja, jaką teraz mam, to zatrzymać monitoring frazy1 w dniu x i w dniu x+1 odpalić frazę1 z innymi stawkami jako frazę2... troszkę mi to utrudnia analizy ;), ale może jest sztuczka, której jeszcze nie odkryłem :)

dymna.jpg

Jeszcze jest opcja 2 phpmyadmin jednak wysoce jej nie zalecamy

Dlaczego nie ma takiej opcji ?

1 - zmiany stawek zazwyczaj wchodzą od 1 nowego miesiąca

2 - zmiany w trakcie danego misiąca mogą rozwalić system naliczania płatności po miesiącu

3 - jeśli np zmiana jest 15 to zapewne do 15 liczysz starą stawkę a po 15 nową stawkę - zmiana w bazie zmieni cały miesiąc na nową stawkę (stara zniknie)

4 - zmiana w phpmyadmin (środek miesiąca) uda się poprawnie tylko jeśli dla danego klienta jest włączona opcja naliczania stawek w systemie dziennym

Może gdzieś jest "błąd" w moim myśleniu i planowaniu więc jeśli takowy występuje to przedstaw mi go to dodamy opcję edycji stawek ale tylko na zasadzie własnego ryzyka bo masz duże szanse na rozwalenie płatności w danym miesiącu jak zmiany będą w środku

ale tylko na zasadzie własnego ryzyka

zawsze mogę to robić ze świadomością, że Klientowi liczę każdy aneks do umowy od początku miesiąca, w którym został podpisany. Ponieważ aneks jest w 99% na korzyść Klienta, to może zostać odebrane jedynie korzystnie :)

taka edycja byłaby bardzo korzystna (przynajmniej dla mnie), a grzebanie się w phpmyadminie w związku z podpisaniem aneksu... lepiej już w aneksie robić zapis, że "powyższe stawki obowiązują od {początku|końca} {danego|następnego} miesiąca kalendarzowego.

dymna.jpg

no i jeszcze jedna rzecz z cyklu "koncert życzeń" czy jest możliwe dodanie drobiazgu do raportu pdf z wykresami? niech nad wykresem pojawia się fraza, której wykres dotyczy. To pomaga w czytelności raportu na stronach, gdzie jest pozycjonowane więcej niż 20 fraz (a bywa przecież znacznie więcej) dla jednej strony.

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności