Skocz do zawartości

[Startup] Panel klienta CRM + Monitor pozycji stron w Google

Rekomendowane odpowiedzi

Czy to jedyna zmiana (frazy regionalne)?

Czy jest możliwość zmiany layoutu raportu w PDF?

Aktualny jest strasznie brzydki - znacznie lepszy jest w podglądzie on-line. Nie można zrobić, by był taki sam?

Sprawdziłem w panelu wersję - jest 3.0.

Nowa wersja nie ma wyższego numeru?

Ponawiam prośbę o datę publikacji pliku w panelu. Nie wiadomo czy jest sens coś pobierać.

Poprawione, został w panelu plik z najnowszą wersją (3.5). Oprócz fraz regionalnych drobne poprawki i ulepszenia.

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chodzi o wygląd raportu w pdf.

Jest tam tabelka z fioletowym nagłówkiem - wszystkie dni sa na czarno (nie ma rozroznienia na wzorsty/spadki).

Byłoby dobrze, gdyby raport w PDF wyglądał lepiej, chociaż tak jak ten na www.

Czy można jakoś zmieniać wygląd tego pdfa (templatki, css - nie wiem jak to jest zrobione).

Aplikacja jest super, wygląd raportu to jego najsłabsza strona ;)

mniej znaczy więcej

zastanawiam się nad zakupem teko softu

wydaje mi się jednak że ze skryptu korzysta nie wiele osób czy to z uwagi na rozwój ?

już od dłuższego czasu obserwuje konkurencje i korzystając z jej darmowej wersji online byłem bardzo zadowolony.

dlatego zastanawiam się co przemawia za tym programem bo początkowo wydał mi się ciekawy.

2_tani_hosting_www.jpg

MyDevil.net chyba najlepszy hosting dla Dev i nie tylko ref
Najwartościowsze kursy online

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności