Skocz do zawartości

[Startup] Panel klienta CRM + Monitor pozycji stron w Google

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dokładnie ten sam błąd, już przeinstalowaliśmy nawet od nowa i nic. Obecnie wyświela się: Błąd 0>1000 mimo że na mojadomena.pl/update.php widnieje komunikat Aktualizacja zakończyła się powodzeniem, masz najnowszą wersję programu OmniCRM

Grafik komputerowy zaprojektuje ciekawe layouty, dodatkowo możesz skorzystać z usług projektowania logo które wykona agencja interaktywna katowice.

Jeśli potrzebujesz konkretne rozwiązanie e-commerce zobacz sklep internetowy

nagle działa :) Ja u reszty?

Grafik komputerowy zaprojektuje ciekawe layouty, dodatkowo możesz skorzystać z usług projektowania logo które wykona agencja interaktywna katowice.

Jeśli potrzebujesz konkretne rozwiązanie e-commerce zobacz sklep internetowy

Aby wykorzystać nowy klucz należy podmienić klucz na nowy i przeinstalować oprogramowanie (w większości przypadków wystarczy po prostu odpalić plik install.php i zakończyć na tym etapie instalację)

Zassałem nowe pliki, ale nie ma w nich pliku install.php

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

u mnie też nie ma install.php, pobrałem "Paczka instalacyjna PHP 5.3 - wszystkie potrzebne pliki i instrukcja instalacji" ale instrukcji instalacji też niestety nie ma:(

Najlepiej skasować stare pliki oprócz configa i wgrać nowe, potem trzeba odpalić plik update.php. Najlepiej przed aktualizacją zawsze zrobić kopię bazy danych.

zrobiłem też tak i teraz mam jeszcze inny błąd:

Błąd : 0 > 1000

pl.468x60v2_55508bc3e14e8.gif

Plik instalacyjny nazywa się instalator.php, nie install.php. Błąd 1000 to źle zainstalowana, lub nie zainstalowana licencja. Jeśli przenosi się instalację na inny adres trzeba usunąć stary w OmniPanelu.

Zgłoszenia błędów można dodawać w OmniPanelu (https://omnipanel.pl), wtedy support przyjrzy się każdemu indywidualnie.

Przez ten plik też próbowałem zainstalować program i dostaję komunikat:

Fatal error: Incompatible file format: The encoded file has format major ID 65540, whereas the Optimizer expects 2

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Po aktualizacji skryptu zauważyłem, ze raport pdf jest rozjechany - gdzieś wkradła się pusta linia i zawartość jest przesunięta względem tabelki.

Możecie to poprawić?

Co z moim pytaniem o zmianę wyglądu raportu PDF?

Jakoś temat jest pomijany....

mniej znaczy więcej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności