Skocz do zawartości

Domeny z przekierowaniem

przemasok

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich!

Jest taka sytuacja - mam stronę z hostingiem, która jest dobrze wypozycjonowana (3 lata). Teraz dokupiłem 3 domeny o nazwach związanych ze słowami kluczowymi, które ustawiłem na przekierowanie do tej strony z hostem.

Moje pytanie niecierpiące zwłoki:

Czy mogę ponieść konsekwencję tego, że np. domena z hostem będzie na 1 miejscu na daną frazę, a za nią trzy kolejne domeny z przekierowaniem na tą domenę z hostem, która jest na 1 miejscu? Zaznaczam, że w google domeny są widoczne tak samo jak domena z hostem, chociaż mam je osobno opisane: title, description, keywords - to google widzi to co jest na tej domenie z hostem.

Pozdrawiam

Wytwórnia pieczątki Toruń wysoka jakość, przystępne ceny.

Mógłby ktoś przenieść to do stosownego działu? Możliwe, że nie wpisałem tematu do odpowiedniego działu? To przepraszam :P

Dzięki za odpowiedzi ;)

Mam do wyboru 2 przekierowania:

1. Całkowite - po wejściu na stronę z hostingiem i kliknięciu na jakiś link do podstrony, przechodzę z domeny na domenę z hostingiem (tu nie mam możliwości wpisywać title, description, keywords).

2. Ciągle widoczny link domeny na domenie z hostem obojętnie na jaką podstronę wejdę. (możliwość użycia title, description, keywords).

EDIT:... pierwszy poniższy link w mojej sygnaturze.... (to jest rodzaj przekierowania z możliwością wpisania title, description, keywords) - przykład 2 powyżej.

Tego się właśnie obawiam. A z 301 dam sobie na razie spokój. Mam stronę na darmowym koncie i jest mocno wypozycjonowana pod frazy, które mnie interesują.

Poza tym mam pewne obawy, co do tego przekierowania 301, zacznę za dużo kombinować i mi strona spadnie?

Powiedzcie mi (wiem, że dużo na ten temat jest na forum ale...), czy to wystarczy, że w folderze tam gdzie jest index.html

zamieścić ten plik tekstowy ".htaccess" z odpowiednim kodem i nic nie trzeba dalej cudować? Bo zastanawiam się jak to

jest w przypadku, gdy mam darmowe konto na republika.pl i chcę je przekierować 301 na domenę.

Tego się właśnie obawiam. A z 301 dam sobie na razie spokój. Mam stronę na darmowym koncie i jest mocno wypozycjonowana pod frazy, które mnie interesują.

Poza tym mam pewne obawy, co do tego przekierowania 301, zacznę za dużo kombinować i mi strona spadnie?

Powiedzcie mi (wiem, że dużo na ten temat jest na forum ale...), czy to wystarczy, że w folderze tam gdzie jest index.html

zamieścić ten plik tekstowy ".htaccess" z odpowiednim kodem i nic nie trzeba dalej cudować? Bo zastanawiam się jak to

jest w przypadku, gdy mam darmowe konto na republika.pl i chcę je przekierować 301 na domenę.

Temat jest znany i lubiany oraz równie oklepany.

Tak jest najlepiej - ustawiasz przekierowanie w .htaccess na domenę docelową, domeny przekierowywane możesz dodatkowo delikatnie podlinkować - wyjdzie Ci na +

Jeśli natomiast chcesz obstawić kilka pozycji w top10 to musisz się wysilić i postawić unikalny content na każdej domenie i wszystkie linkować.

Tyle lat minęło a ja nadal działam w SEO
-----

Wykonuję Link Building z tematycznych artykułów sponsorowanych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności