Skocz do zawartości

[sprzedam] Stronę z tapetami

Flanker

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałbym sprzedać serwis Mobilnetapety.pl do którego czuję duży sentyment, jednak z powodu braku czasu nie mam kiedy się nim zajmować.

Chciałbym sprzedać stronę komuś, kto ma czas posiedzieć trochę przy jej pozycjonowaniu. Jeszcze do niedawna dzienna liczba odwiedzin sięgała 1000, teraz waha się w granicach 500 (ok. 2500 odsłon).

Dlaczego akurat teraz?

Powoli nadciągają grube miesiące w tej tematyce (od listopada aż do lutego), kiedy to w poprzednich latach liczba odwiedzin sięgała 2000, a niekiedy nawet 3000 osób dziennie. Szkoda mi, że strona marnuje się coraz bardziej, jeżeli sprzedam ją teraz to przy średnim nakładzie czasu można powrócić do fajnych wyników z poprzednich lat (a nawet bez większych problemów je przebić).

Strona oferuje kilka różnych źródeł dochodu.

Trochę statystyk:

Strona od 3 lat w sieci, od dłuższego czasu PR3 (od dwóch lat), statystyki odwiedzin podałem powyżej.

Jeszcze dopisuję kilka informacji:

Strona w ostatnich miesiącach generowała przychód w wysokości 150 zł z trzech różnych źródeł, a jest to okres w którym w tej tematyce jest kiepsko z odwiedzinami. Przy poświęceniu trochę czasu na pozycjonowanie (m.in. przywrócenie strony w okolice 5 miejsca na hasło "tapety na telefon", gdzie znajdowała się jeszcze 2 miesiące temu (mogę podesłać wykresy)) osiągnięcie 3x większych zysków w najbliższych miesiącach jest pewne.

Cena: nie ustanawiam ceny, pytania i propozycje cenowe (jednak nie mniejsze miż 8-krotność aktualnych zarobków) proszę przesyłać na PW lub admin(małpka)flankerds.com

Pozdrawiam,

Mateusz (Flanker)

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności