Skocz do zawartości

[sprzedam] 3 gotowe blogi

moody

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jakiś czas temu zleciłem postawienie 3 blogów na Wordpressie, które miały zapoczątkować ich większą ilość. Pomysł upadł, a blogów nie potrzebuję, więc chętnie je odsprzedam. Chodzi o blogi:

blogfinansowy.com

blogpozycjonera.com

ogolnotematyczny.com

Jak widać nie jest to nic wielkiego - darmowe szablony, najbardziej przydatne wtyczki, po kilkanaście artykułów o długości ok. 1500 znaków i zainstalowane AdSense. Blogi są zaindeksowane, istnieją w sieci od 3 miesięcy. Każdy został dodany do 50 katalogów, wykupione zostały też linki na 2 czy 3 stronach, które będą jeszcze ważne przez ok. 4 miesiące. Po lepszym podlinkowaniu jako zaplecze, strona pod SWL czy precel na pewno się nadają.

W skład sprzedaży wchodzą:

- 3 domeny zarejestrowane w OVH.pl, ważne do 19 czerwca 2011 roku (przekazanie najlepiej wewnątrz OVH)

- dostęp do wp-admin

- pliki z serwera (mogę też trzymać strony na swoim serwerze bo i tak będę z niego korzystał - bez dodatkowych opłat)

- cała treść blogów, czyli ok. 35 artykułów po 1500 znaków.

Cena: 100zł za całość

Kontakt: PW lub serwisbukmacherski@o2.pl

Mam nadzieję, że komuś się to przyda :)

pozdrawiam

Michał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności