Skocz do zawartości

Ratunku! Strociłem zapał do pozycjonowania!

fahofiec

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Mam pewien poważny (dla niektórych śmieszny lub głupi) problem. Otóż... całkowicie straciłem zapał do pozycjonowania. Mam jescze górę roboty, wiele stron do pozycjonowania, ale nie mam siły, ciągle znajduję sobie wymówkę i odkładam to na później. Zdobyłem już taką wiedzę w tej dziedzinie, a teraz to wszystko ma pójść na marne... co ja powiem ludziom, których stony pozycjonuje... po prostu mi się nie chce, nie potrafię się zmobilizować, by zrealizować wszystkie zamówienia. Pomóżcie! Czy komuś też się coś takiego zdarzyło?

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

ale nie mam siły, ciągle znajduję sobie wymówkę i odkładam to na później.

Kiedyś był dosyć długi wątek na ten temat (widzisz, wszystko już na forum było :) ). Intruder rozpoczął i okazało się, że każdy czasem przeżywa taki kryzys.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Jeżeli to jest dla Ciebie praca dzięki której masz na chleb i masz czym go posmarować to zapału raczej nie powinieneś stracić, a jeżeli nawet stracisz to się nie martw o klientów, bo i tak to będziesz robił, zeby żyć, z tym że bez zapału. :)

Jeżeli się tym zajmujesz hobbistycznie, np. za 50 zl, to jedź na wakacje i sobie odpocznij.

Ja dopalacza łapie na rybach :) jak mam juz dosyć zawijam sie nad wisłe albo nad jeziorko na łódeczke i "łoje" szczupaczki i sandacze a potem to dopiero mam dosyc tego pieprzonego oprawiania ryb :( bo cholera nie dość że rodzine obdzielam rybami to jeszcze chcą abym im dawał sprawione rybki !!! no i po jednym takim dniu z przyjemnościa siadam do kompa :D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności