Skocz do zawartości

1 września - czyżby kolejna data nasowego nakładania fitrów i banów

Slawek

Rekomendowane odpowiedzi

2 czerwca 2010 to data, którą wielu właścicieli stron przeklina ze względu na masowe spadki pozycji

Czyżby 1 wrzesień był kolejną przeklętą datą?

U mnie kilka serwisów szlag trafił tego dnia, dokładnie w ten sam sposób co 2 czerwca

Pochwalcie się czy też zauważyliście spadki, bo jeśli to faktycznie był dzień masowych spadków, to podejrzewam że następnego takiego dnia możemy się spodziewać 1 grudnia

Nawet jeśli, to nie spodziewałbym się kolejnego takiego dnia akurat 1 grudnia -> patrz PR update

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ W topX.pl do końca Świąt Wielkanocnych 8 pakietów 30% taniej!

Cytat
dziwne Fikas ja widze u Ciebie sporo spadków, więc coś chyba kłamiesz. Mam pokazać frazy/strony ?

Jak właściciel słynnej agencji reklamowej miał napisać "U mnie raczej same spadki smile.gif (jak zawsze zresztą faja.GIF)"?

Żadnego klienta by nie podłapał!

multikonto

Slawek napisał(a):
2 czerwca 2010 to data, którą wielu właścicieli stron przeklina ze względu na masowe spadki pozycji

Czyżby 1 wrzesień był kolejną przeklętą datą?

U mnie kilka serwisów szlag trafił tego dnia, dokładnie w ten sam sposób co 2 czerwca

Pochwalcie się czy też zauważyliście spadki, bo jeśli to faktycznie był dzień masowych spadków, to podejrzewam że następnego takiego dnia możemy się spodziewać 1 grudnia

A jak dużo fraz Ci poleciało?

Suwałki - Suwalski Portal Internetowy (Suwałki)

praca Suwałki - oferty pracy w mieście Suwałki

PKP Suwałki - rozkład jazdy PKP Suwałki

u mnie dziś dobry serwis o tematyce kobiecej - unikalne, wartosciowe tresci - najpierw wskoczyl do TOP10 na kilka fraz , w sumia mialam ich juz 13 a teraz kiedy sprawdzam to na wszystkie pozycje spadł o kilkadziesiąt miejsc :/ o co chodzi, sprawdzialam ban ani filter to raczej nie jest :/ jak sie ratowac

Dobre Patelnie ceramiczne to atut każdej kuchni podobnie jak inne akcesoria kuchenne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności