Skocz do zawartości

1 września - czyżby kolejna data nasowego nakładania fitrów i banów

Slawek

Rekomendowane odpowiedzi

Sporo pytań, mało odpowiedzi. Pewnie znowu trzeba będzie przekopać stare posty, tam chętnie odpowiadano ;)

Mnie ciekawi czy możliwy jest filtr który powoduje niewielki spadek, o kilka pozycji na przykład.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Sporo pytań, mało odpowiedzi. Pewnie znowu trzeba będzie przekopać stare posty, tam chętnie odpowiadano :P

Mnie ciekawi czy możliwy jest filtr który powoduje niewielki spadek, o kilka pozycji na przykład.

A może to nie u ciebie spad a u konkurencji wzrost?

"A może to nie u ciebie spad a u konkurencji wzrost?"

Frazami które pozycjonuję zajmuje się od początku 2008 roku. Na moje rozeznanie pozycjonowane frazy powinny pójść w górę ponieważ wykonałem sporo pracy :) Mam porównanie z efektem pracy przy trudniejszych niż te o które piszę frazach.

Moje pytanie brzmi: czy spotkała Was sytuacja w której strona, na wskutek, np. zbyt dużego przyrostu linków, w krótkim czasie spada o kilka pozycji na pozycjonowaną frazę?

O kilka pozycji, nie o kilkadziesiąt jak opisywane to było wielokrotnie.

Co Wy na to?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Moje pytanie brzmi: czy spotkała Was sytuacja w której strona, na wskutek, np. zbyt dużego przyrostu linków, w krótkim czasie spada o kilka pozycji na pozycjonowaną frazę?

O kilka pozycji, nie o kilkadziesiąt jak opisywane to było wielokrotnie.

Przynajmniej kilka razy. Zawsze spadki o 2 pozycje (dla fraz w top 1-3) i o 4-6 pozycji dla fraz poza top3 (im niższa pozycja tym większy spadek) - poza jedną frazą po kilku dniach powrót (czasem 1 pozycje nizej)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności