Skocz do zawartości

Pozycjonowanie podstron w obrębie jednej witryny

xardas

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pytanie odnośnie pozycjonowania poszczególnych podstron w obrębie jednej witryna na inne słowa kluczowe i opis strony, poniżej przedstawiam uproszczona strukturę takiej strony:

Strona główna -> www.strona.pl

-> podstrona 1 (artykuł)

-> podstrona 2 (artykuł)

-> podstorna 3 (artykuł)

-> dzial -> www.strona.pl/dzial

Wszystkie artykuły z tego działu miały by inne słowa kluczowe i opis niz. strona główna

Konkretnie strona ma być podzielona na 4 główne działy, każdy będzie posiadał swoje słowa kluczowe i opis, a ich adres będzie poprzedzony domena i zwykłym ukośnikiem (www.strona.pl/dzial3).

Chciałbym się dowiedzieć czy jest to etyczny zabieg i Google nie ukaże mnie za takie działania? I czy takie rozwiązanie ma szansę na dobre pozycjonowanie?

Konkretnie strona ma być podzielona na 4 główne działy, każdy będzie posiadał swoje słowa kluczowe i opis, a ich adres będzie poprzedzony domena i zwykłym ukośnikiem (https://www.strona.pl/dzial3).

Chciałbym się dowiedzieć czy jest to etyczny zabieg i Google nie ukaże mnie za takie działania? I czy takie rozwiązanie ma szansę na dobre spozyconowanie?

Jeżeli będą to zwykłe ukośniki to nic się nie bój, nie ukarze ;-)

\,,/

To elegancko, czyli mam to rozumieć że te 4 działy mogę pozycjonować oddzielnie na inne frazy, tak jak by było ty 4 różne strony www?

Nie tylko możesz ale wręcz powinieneś.:)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności