Skocz do zawartości

pozycjonowanie przekierowanej domeny

jarod20

Rekomendowane odpowiedzi

zakręcony ma rację!

Znalazł się "głupi" o którym pisałem wyżej. Dziękuję bardzo!

To jeszcze dwa pytania.

1.

plik htaccess wygląda teraz tak:

RewriteEngine On

RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^fordserw.webd.pl$

RewriteRule ^(.*)$ https://www.fordserwis.olsztyn.pl/$1 [R=301,L]

jak napisać w żeby zarówno fordserw.webd.pl i www.fordserw.webd pl przenosiło na www.fordserwis.olsztyn.pl? Można tam dodać jakiś przecinek czy cuś?

2. W wynikach wyszukiwania google wyświetla linki do strony fordserw.webd.pl. A czy możliwe jest, żeby google wyświetlało teraz fordserwis.olsztyn.pl ?

edit:

punkt 1 już działa, zqyczajnie skopiowałem 2 ostatnie linijki i wstawiłem przedrostek www

Reklama multimedialna w Olsztynie - Telebim Olsztyn - pokaż się klientom z najlepszej strony!

Stronę robił "magik" który wziął za to 500 pln.

Kolega, nieświadomy właściciel strony, zapłacił, bo nie wiedział, że za 500 pln to może mieć stronę z prawdziwego zdarzenia a nie takie cuś...

A ja teraz staram się to jakoś do kupy sklecić. Dzięki Wam działa już przekierowanie i adres strony elegancko się wyświetla. Muszę teraz jeszcze powalczyć z wynikami wyświetlania google, bo cały czas widać tylko odnośniki do fordserw.webd.pl natomiast nie widać do fordserwis.olsztyn.pl

Tak czy inaczej, wielkie dzięki wam raz jeszcze za pomoc!

Reklama multimedialna w Olsztynie - Telebim Olsztyn - pokaż się klientom z najlepszej strony!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności