Skocz do zawartości

Test Publikera

kazek76

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Danae, a jak długo Ci się te wpisy trzymają?

Na razie nie wiem - do tej pory nie sprawdzałam, bo nie sądziłam, że wpisy z publikera tak słabo się indeksują - dopiero ktoś na forum dał temat jak poprawić indksację wpisów i się tym zainteresowałam. Będę to sprawdzać - zobaczymy za miesiąc czy te 7 zaindeksowanych wpisów będzie jeszcze, ale coś mam wrażenie że nie.

Jezeli juz uda Ci sie zaindeksowac wpis w katalogu ktory jest na subdomenie subdomeny to uwierz mi ze ciezko jets go utrzymac

ps. tutaj pytalem o sposob indeksacji wpisow https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=102494

------------------------------------

Stan na 11 wrzesień (czyli 11 dzień od rozpoczęcia)

Wysłanych: 10945

Opublikowanych: 8658

BL Yahoo - 444

Co bardzo niepokojące, Publiker publikuje po kilkanaście artykułów na tym samym adresie - naliczyłem i po 20 wpisów, nie jest to odosobniony przypadek.

Nie ma innej technicznej mozliwosci sprawdzenia czy Google wie czy nie.

To że nie wiesz jak to nie znaczy że nie ma.

Gdzie przeczytałeś, że nie wie? Według mnie stwierdził, że nie ma.

Jak wiesz, że jest to udowodnij to.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

Stan na 11 wrzesień (czyli 11 dzień od rozpoczęcia)

Wysłanych: 10945

Opublikowanych: 8658

BL Yahoo - 444

Co bardzo niepokojące, Publiker publikuje po kilkanaście artykułów na tym samym adresie - naliczyłem i po 20 wpisów, nie jest to odosobniony przypadek.

Też to niestety zauważyłam - w jednym preclu czasami są po 2-3 takie same artykuły (z dwudziestoma się na szczęście nie spotkałam).

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Od dawna o tym wiadomo, ale dobrze, że coraz wiecej osób o tym pisze, bo może w końcu autor to zmieni (obiecał). Ten błąd wynika z losowej, a nie "kolejkowej" metody wrzucania wpisów do precli.

Eksperyment Discover.pl

Stan na dzień 18 września (18 dzień)

Wysłanych: 14345

Opublikowanych: 11230

BL- 660

Pozycja w google - ok. 130

Dodam także, że fraza jest średnia - taka sama fraza była w tym teście XR.

Blast XR wykonany 16 sierpnia i ta fraza jest dzisiaj na ok. 190 (ale tam blast był na 3 frazy)

Niestety notuję masę artykułów w tym samym preclu - jest to spora wada Publikera, która powinna być już dawno naprawiona. Nie można mówić o losowości w wypadku gdy artykuł ląduje nawet 20 razy, na tym samym adresie! Po przeglądnięciu listy z całą pewnością jest to błąd Publikera i pewnie autor wie o nim od dawna, ale wciska "kit" o tej losowości z jakiś względów. Skala jest tak duża, że z tych 660 znalezionych artykułów, po odjęciu dubli, zostało by ze 200.

• 2 tygodnie później...
Niestety notuję masę artykułów w tym samym preclu - jest to spora wada Publikera, która powinna być już dawno naprawiona. Nie można mówić o losowości w wypadku gdy artykuł ląduje nawet 20 razy, na tym samym adresie! Po przeglądnięciu listy z całą pewnością jest to błąd Publikera i pewnie autor wie o nim od dawna, ale wciska "kit" o tej losowości z jakiś względów. Skala jest tak duża, że z tych 660 znalezionych artykułów, po odjęciu dubli, zostało by ze 200.

Problem znany od dawna, ale dobrze, że coraz więcej osób o tym pisze. Może w końcu będzie poprawka.

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności