Skocz do zawartości

Narzędzia SEO - Proszę o rady które wybrać

seogoogle

Rekomendowane odpowiedzi

Zaraz wypiszę narzędzia SEO które znalazłem i proszę o wasze opinie oraz proszę napisać mi które narzędzie do czego będzie dobre.

1. Publiker

2. Scrapebox

3. lfe

4. Xrumer

5. Senuke

6. SeoLight

7. Seo Bohater

8. OmniPING

9. Dodawarka do katalogów - pozycjo.net

10. Dodawarka do precli - espress.pl

11. Backlink Index Express

12. Backlink Booster

13. angela backlinks

14. paul backlinks

15. terry kyle backlinks

16. Adder 7

Czy jakie polecacie narzędzia napiszcie co używać np do linkowania zaplecza i tak dalej opiszcie swoje sposoby i programy jakie używacie.

Zaraz wypiszę narzędzia SEO które znalazłem i proszę o wasze opinie oraz proszę napisać mi które narzędzie do czego będzie dobre.

1. Publiker

2. Scrapebox

3. lfe

4. Xrumer

5. Senuke

6. SeoLight

7. Seo Bohater

8. OmniPING

9. Dodawarka do katalogów - pozycjo.net

10. Dodawarka do precli - espress.pl

11. Backlink Index Express

12. Backlink Booster

13. angela backlinks

14. paul backlinks

15. terry kyle backlinks

16. Adder 7

Czy jakie polecacie narzędzia napiszcie co używać np do linkowania zaplecza i tak dalej opiszcie swoje sposoby i programy jakie używacie.

żadne z powyższych. Poczytaj najpierw trochę..

Trochę rozwine pytanie autora: może ktoś opisać co robi dane narzędzie, ile kosztuje i gdzie je kupić?

Wiem, że wszystko jest w Google, ale szukanie zajmie mi kilka godzin, a komuś znającemu temat (np. IT :D) napisanie posta - 10 minut.

Trochę rozwine pytanie autora: może ktoś opisać co robi dane narzędzie, ile kosztuje i gdzie je kupić?

Wiem, że wszystko jest w Google, ale szukanie zajmie mi kilka godzin, a komuś znającemu temat (np. IT ;)) napisanie posta - 10 minut.

Tobie wejście w zakładkę "narzędzia" i przeczytanie postów o danych programach/skryptach zajmie 4:59, dodatkowo dostaniesz bonus "wyrobienie własnej opinii"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności