Skocz do zawartości

Czy taqi są tym samym co słowa kluczowe?

mysandra

Rekomendowane odpowiedzi

;-)

Popatrzyłam troszkę w sieci i...Wiele razy czytałam,że słowa kluczowe to to samo co tagi.To jak z tym w końcu jest;-)?

A o to co wymyśliłam;-)

Słowa kluczowe i tagi dla: 1st Choice Dog Puppy Large Breed 3kg

Słowa kluczowe:

karma dla psa, karmy dla psa, karma dla psów, karmy dla psów, karma sucha, sucha karma, tania karma, tanie karmy, karma dla szczeniąt, karmy dla szczeniąt, karma 1St Choice, karmy 1St Choice

Nie wiem czy dobrze jest tak,że odmieniam poszczególne słowa kluczowe ale...Tak rozumuje,że to na wywołanie jest i jak ktoś wpisze karma dla psa to już mu nic ze słów karmy dla psa nie wyskoczy?

Tagi:

karma, karmy, tanio, pies, psy, 1St Choice, sucha, szczeniak, puppy,

Mniej więcej dobrze,czy kompletna blondynka jestem?

Sandra

Największy internetowy sklep dla zwierząt - https://all4animals.pl

Sandro, dostałaś na tacy już nie raz dokładne informację jak ma to być zrobione i wytłumaczyłem Ci już w poprzednich postach różnicę.

Tagi są w miarę ok. Słowa kluczowe średnio.

Osobiście proponuję Ci to zlecić komuś kto się zna i bardzo dobrze to dopasuje.

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Sandro, dostałaś na tacy już nie raz dokładne informację jak ma to być zrobione i wytłumaczyłem Ci już w poprzednich postach różnicę.

Tagi są w miarę ok. Słowa kluczowe średnio.

Osobiście proponuję Ci to zlecić komuś kto się zna i bardzo dobrze to dopasuje.

Na tacy nawet kawioru nie jadam;-)

Z tym tłumaczenie to tak średnio...Każdy miał praktycznie inne zdanie.A wpisywanie w tagi:karma dla małego kota, Arden Kitten, dla kotów do 6 miesięcy, nawet dla mnie laika jest lekko podejrzane.Z tego co wiem tag powinien być jednym słowem ewentualnie sporadycznie dwa...np.nauka jazdy czy coś w tym stylu.Więc troszkę mnie zastanawia,że nikt nie umiał na przykładzie podać wzoru a wiadomo ze na wzorach a nie domysłach się uczy najlepiej.Tak czy owak dziękuję za zaangażowanie a ze zlecaniem słow kluczowych to lekka przesada chociaż jak widzę co po niektórych to przerosło;-)

Sandra.

Największy internetowy sklep dla zwierząt - https://all4animals.pl

Sandro,

niepotrzebnie się uczepiłaś tagów i słów kluczowych: tam możesz sobie wpisać wszystkie hasła, które dotyczą Twojego produktu

najważniejszy natomiast jest tytuł (optymalny musi zawierać słowo, po którym klienci będą wyszukiwać w guglu: tzw. słowo kluczowe)

później opis: optymalny ma zachęcić użytkowników gugla do wejścia właśnie na Twoją stronę, a dobrze, jeśli również zawiera słowo kluczowe.

metatagów masz znacznie więcej, niż to, co wymieniałaś, ale powtórzę: aktualnie do poprawienia swojej pozycji istotny jest przede wszystkim tytuł i później opis.

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności