Skocz do zawartości

Lista angielskich katalogów

slowder

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...
a może ktoś posiada listę stricte angielskich (UK) katalogów? a nie wszystkich anglojęzycznych?

Odświeżam temat i przyłączam się do pytania. Zależy mi także na anglojęzycznych presell page.

Jeśli ktoś ma doświadczenie na rynku google.co.uk to prosiłbym o kontakt na pw. Mam kilka drobnych pytań ;)

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

• 1 rok później...

Pozwolę sobie odświeżyć ;)

Z katalogów z kategorii "Absolutnie Żadnej Moderacji" znalazłem właśnie https://onemission.com - wpisy pojawiają się od razu, użytkownicy mogą nawet tworzyć własne kategorie i podkategorie. Katalog stary, najstarsza kopia w Internet Archive jest z 1998 roku, od tamtego czasu prawie w ogóle się nie zmienił, PR 5.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności