Skocz do zawartości

Opanowane całe TOP 10

aniec2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na pewną frazę dla najstarszego mojego serwisu mam obsadzone prawie 3 pierwsze strony. Może dwa serwisy w top30 nie są moje. Z tym, że fraza bardzo łatwa i nic nie robiłem aby ten monopol osiągnąć... zaplecze weszło do topa samą konstrukcją stron. Linkowanie to po 2k na serwis w gotlinku ;)

SEO BulletProof VPS.

Załóż konto na dropbox.

Dzieki wszystkim,

czyli kupuje domeny na kilka osób

na kazdej inny kontakt

różne ip

różny wygląd i treść

i nie ma mozliwości by ktoś mi wywrócił ten bajzel?

no jak to będzie faktycznie bajzel to może się doczepić ;)

Czy zdarzyło Wam się wprowadzić wszystkie Wasze (klientów) strony do top 10? Chodzi mi o sytuację, gdy 8 lub 10 stron z TOP były pozycjonowane przez was?

Jeszcze kilka miesiecy temu przez co najmniej rok mialem 7 piewszych wynikow wlasnych ( 3 strony glowne plus 3 podstrony) plus #1 w mapach, na lokalne frazy dla rodzinnego biznesu chociaz tego nie planowalem.

Teraz widze ze zostal w sumie 5,

top1 plus top2,4,5, plus top1 w mapach(box dwuosobowy) czyli- 2 podstrony wypadly mi na page 2,

Ale generalnie na to nie zwracam uwagi bo i tak w malym miescie jak moje liczy sie reklama offline, czyli polecenia, bardziej niz top1-10 w necie.

Mowie tu o budowlance bo np nieruchomosci to juz inna para kaloszy.

W mojej branzy tylko ludzie z poza stanu szukaja w necie, reszta pyta opini sasiada.. Z drugiej strony 50% jak nie wiecej to przyjezdni..

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

aniec2
czyli kupuje domeny na kilka osób

na kazdej inny kontakt

różne ip

różny wygląd i treść

Tylko co to ma w temacie? Różne firmy, różne strony, różni ludzie czyli kilka zupełnie oddzielnych biznesów z własnymi stronami.

Po osiągnięciu przez Ciebie celu, nie chwal się czasem na prawo i na lewo... heh/

Nie pozwól, by konkurencja ciągle Cię wyprzedzała. Znajdź się ponad nimi, dzięki Google AdWords!

www.Lera.pl Forum koszykówki ulicznej - Street-Ball.info

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności