Skocz do zawartości

[oferta] altblue.pl

group5

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Konta za półdarmo!

Posiadasz aktywne konto SEO w altblue.pl? Tylko teraz za pół ceny możesz nabyć konto SEO_Premium z oferty group5.pl.

Oferta promocyjna dotyczy konta SEO_Premium:

Pojemność konta - bez limitu

Transfer miesięczny - bez limitu

Adresy IP - 52 szt.

Klasy adresowe - 52

Moc obliczeniowa CPU - 40%

Pamięć RAM - 1024 MB

Cena standardowa: 359,76zł/rok

Cena promocyjna: 179,88zł/rok

Promocja obowiązuje od 29.09.2011 do 09.10.2011

Liczba kont w promocji - 5 szt

Kody promocyjne dostępne po kontakcie z BOK poprzez panel klienta - https://ebok.altblue.pl

Vogan sp. z o.o.

Rabat -20% na konta hostingowe w Group5 i Altblue dla użytkowników forum. Kod rabatowy: optymalizacja2014

W dniu dzisiejszym podniesiona została liczba procesów PHP jakie może jednocześnie wykonywać serwer WWW dla pojedynczego konta.

Konta z serii Presonal:

Small – 3 → 4

Start – 3 → 4

Basic – 5 → 6

Midi – 5 → 6

Konta z serii Business:

Small – 4 → 8

Start – 4 → 8

Basic – 8 → 12

Midi – 8 → 12

Konta z serii SEO:

Small – 3 → 5

Start – 3 → 5

Basic – 6 → 10

Midi – 6 → 10

Podniesienie liczby jednoczesnych procesów PHP ma wpływ na płynność generowania stron opartych o skrypty PHP. Dzięki podniesieniu liczby procesów PHP Państwa strony powinny generować się szybciej i płynniej.

Vogan sp. z o.o.

Rabat -20% na konta hostingowe w Group5 i Altblue dla użytkowników forum. Kod rabatowy: optymalizacja2014

Oferta specjalna - 128 IP, 32 klasy adresowe

Konto SEO_midi powiększone do 128 adresów IP z 32 klas adresowych.

Pierwsza pula 64 IP - https://altblue.pl/seoip1.txt

Druga pula 64 IP - https://altblue.pl/seoip2.txt

Oferta spoza standardowej oferty altblue.pl - dostępna jedynie na forum PIO po kontakcie via PW.

Cena - 570zł/rok

Ilość kont ograniczona do 3 szt.

Oferta ważna do 17.10.2011 lub wyczerpania.

Vogan sp. z o.o.

Business za pół ceny!!!

W ramach pierwszej promocji na konta z serii Business przygotowaliśmy 10 kont business_midi z upustem 50%.

Konto business_midi to m.in.:

Pojemność konta - 8 GB

Transfer miesięczny - 80 GB

Ilość procesów PHP - 12

Moc obliczeniowa CPU - 40%

Pamięć RAM - 1024 MB

Prywatny adres IP - TAK

Cena standardowa: 200zł/rok

Cena promocyjna: 100zł/rok

Kod promocyjny: bmidi2011

Link do zamówienia: https://ebok.altblue.pl/cart.php?a=add&pid=13

Liczba kont w promocji: 10szt

Okres promocji: od 18.10.2011 do 25.10.2011

Vogan sp. z o.o.

• 2 tygodnie później...

mam nadzieję, że mogę napisać w tym temacie i zapytać.

chciałbym skorzystać z Business Hosting, bo potrzebuję czegoś stabilnego do kilku lepszych stronek, żeby to oddzielić od wszystkiego innego ;)

może ktoś coś napisać, jeśli korzysta z hostingu Altblue?

SEO, SEO i SEO

• 1 miesiąc temu...

A jak wygląda sprawa według Was kont seo na altblue.

Pytam dlatego, że miałem na group5 konto ale w pewnym momencie po prostu nie dało się tam już pracować. Ciągle 500. Nie wiem jakie g.. tam poinstalowano ale szkoda było zdrowia. A skoro altblue to ta sama firma to czy jest tam lepiej czy tak jak na group5?

maja dziwnie skonfigurowane php, non-stop się tworze plik File php_errors.log po miesiącu jeden webmini potrafi wygenerować taki plik o wielkości 350 MB. Mam tam tylko spamy wiec nie powiem jak działają inne strony, ale konto mam tam bardzo długo chyba ok 1,5 roku

Ciągle 500. Nie wiem jakie g.. tam poinstalowano ale szkoda było zdrowia.

Rozumiem, że wszelkie zabezpieczenia przed przeciążaniem serwera nazywasz gównem? Czyli wszyscy mają zajeżdżać serwer za kilka zeta rocznie? ;)

A jak wygląda sprawa według Was kont seo na altblue.

Pytam dlatego, że miałem na group5 konto ale w pewnym momencie po prostu nie dało się tam już pracować. Ciągle 500. Nie wiem jakie g.. tam poinstalowano ale szkoda było zdrowia. A skoro altblue to ta sama firma to czy jest tam lepiej czy tak jak na group5?

Na altblue też jest to "gó**o" które zwraca ci 500 nawet w bardziej rozbudowanej wersji bo ze statystykami w panelu administracyjnym...

EDIT

@MaxPan - napisz na ebok może masz php.ini w starszej wersji.

Vogan sp. z o.o.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności