Skocz do zawartości

szybka indeksacja w google

miroo

Rekomendowane odpowiedzi

.To też może pomóc https://sebastian.slask.pl/ PR3

Napisane precle indeksuj się w ciągu godziny.Dorzucasz 2 linki do strony i powinno przyspieszyć.

Przyznam ,że nie testowałem na owych stronach..

Pozycjonowanie i Audyty stron : Largo.Pro

Blog: Zwiększaniu ruchu i Konwersji na stronie : RafalBorowiec.pl

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Najlepszy sposób: zakładasz profil na blip.pl i podajesz swoją stronę www w adresie. Po kilkunastu minutach w indeksie. Testowałem to na 8 domenach. 6 pojawiła się w indexie w przeciągu 15 minut. Reszta po kilku godzinach. Nie linkowałem domen gdzie indziej.

Szybka indeksacja wpisów w blogach za pomocą narzędzia PubSubHubbub. Plugin dostępny tutaj . Każdy kto wgra do swojego bloga wtyczkę zobaczy jak szybko wpisy się indeksują. Po testach śmiało można powiedzieć że duża różnica wcześniej Google korzystało z tego narzędzia więcej informacji tutaj oraz tutaj

Niestety minusem tego narzędzia będzie to że będzie wiele spamu w sieci jeśli zostanie on odpalony na blogach spamowanych przez publikera czy addera lub inne dodawarki

Tworzymy i realizujemy wielkie projekty na bazie najnowszych technologi.

AmbNetMedia. | Blog AmB.

newspress_baner.jpg

Musisz linkować. Mocne linki lub ich duża liczba spowoduje szybsze wejście do indeksu.

1)Całkiem szybko strona wchodzi w indeks przy masowym zgłoszeniu do stron statystyk i nie potrzebujesz do tego Xrumera ani innego płatnego narzędzia ponieważ są ogólnodostępne darmowe programy np. Statblaster, Pingstudio 1.2.

2)Możesz użyć jakiegoś SWL'a rotacyjnego (Gotlink/E-weblink).

3)Ustawienie dużej liczby dodanych na dzień katalogów z pingowaniem w Publikerze .

Jak widzisz nie musisz sięgać od razu po Xrumera ani się tym bardziej do niego ograniczać. Możliwości jest wiele.

Szybko tzn 1-3dni.

U mnie się najlepiej sprawdza Punkt 1 przy użyciu Scrapeboxa. Indeksacja jest często po 1-3 dniach i strona zostaje w indeksie w przeciwieństwie do samego pingowania gdzie strona się otrafi pojawić w serpach a później zniknąć na tydzień aby dopiero wtedy zadomowić się na stałe.

...

Blast - 4 h i kilkadziesiąt podstron nowiutkiej domeny w indeksie.

Dziwne - mnie rumerkiem się dość szybko sajt indexowal, ale na poziomie kilkudziesieciu podstron - potem wszystko lecialo. Linkujesz tylko z profili? Deep links, czy tylko strona glowna?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności