Skocz do zawartości

serwis ogłoszeń internetowych dla małopolski

rumi6

Rekomendowane odpowiedzi

Wygląd bardzo fajny.

Drażni mnie ten FaceBook wyjeżdżający z boku..

Nie wszystkie linki masz przyjazne, np. do nazw województw na dole strony; ale z drugiej strony po kliknięciu w te linki adres w przeglądarce się nie zmienia; szczerze mówiąc nie wiem jak takie rzeczy odbiera Google.

Dalej rozwijając temat tych województw: kliknę np. dolnośląskie, pojawią się ogłoszenia dla tego regionu lecz w oknie przeglądarki mam adres "przyklej24.pl". Teraz chce wrócić do ogólnego spisu ogłoszeń, intuicyjnie klikam w topie logo serwisu, które niby jest podlinkowane do "https://przyklej24.pl" i niestety filtr nadal pozostaje; nadal mam ogłoszenia tylko dla dolnego ślaska.

Jak dla mnie minusem jest to, że aby dodać ogłoszenie trzeba się zarejestrować. Powinno być to na zasadzie: chcesz mieć konto, możliwość edycji ogłoszeń, odświeżania starych wpisów itd. to się zarejestruj; chcesz dodać szybkie ogłoszenie bo masz jakiś stary mebel na zbyciu to robisz to bez rejestracji (choć z pełną autoryzacją, np. poprzez wysłanie linka aktywującego ogłoszenie na podany adres e-mail).

Ps. Serwis miał obejmować małopolskę, a ze spisów województw na dole wnioskuję że jest ogólnopolski ;)

• 3 tygodnie później...

tak pierwsza wersja serwisu zakładała tylko małopolske druga (obecna) na nowej domenie juz cały kraj. Co do linków przy zmianie/filtrowaniu ogłoszeń dla danego województwa/miejscowości to jest to przygotowane pod następną aktualizacje skryptu :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności