Skocz do zawartości

Zwiekszenia alexa ranking

mirabelek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, posiadam bloga: blog-kom.com i chciałem podwyższyć Alexa ranking oraz peag rank.

Chciałem się Was zapytać czy takie wyświetlenia: https://allegro.pl/25-000-wyswietlen-pozycj...1221363755.html Kupione na tej aukcji mi coś dadzą ?

Jakie wy macie sposoby na Alexa ranking ?

Gdzie/w jakich stronach linkujecie swoje strony? Czy system linkme jest do tego dobry ? Jak i gdzie podlinkować stronę żeby podwyższyć peag rank ?

Proszę o precyzyjne odpowiedzi.

Wykupienie masowych wyświetleń strony nic nie da, jeśli chodzi o alexa. Pierwszy powód podany masz powyżej, drugi to taki, iż alexa nie zwraca uwagi na jeden czy dwa duże skoki ruchu na stronie, tylko zlicza średnią z 3 miesięcy. Mając przez 3 miechy/ i więcej , stałe dobre wejścia dziennie będziesz miał dobry rank.

Co do zwiększenia PR to ani systemy wymiany linków, ani sztuczny ruch nic Ci nie dadzą. Zdobądź dobre wartościowe linki, pożycz od kogoś magiczną kulę i czekaj na update :)

O ile wiem aby podwyższyć alexa skorzystać można z systemów autosurf.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności