Skocz do zawartości

Pomocy kłopoty z mysql

Red

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Przenisłem stronę na inny serwer. Wześniej strona była na serwerze dedykonanym. Był tam zamontowany Direct Admin. Teraz na nowym serwie jest Cpanel. I w DA robiłem kopię strony całej z bazami jak i baz osobno. I wgrałem te bazy to nowego Cpanela i nie działają. W Cpanelu jest nowa wersja Mysql'a ale tak samo jak w DA wersja 4 tylko inne końcówki. Nie wiem nic nie działa ani skrypt newsów, ani wyników na osobnej bazie ani forum. Przy uploadowaniu bazy forum phpbb wyskoczył dodatkowo błąd że jest zła wersja bazy i nie załadowało się do końca. Pomóżcie błagam bo strona już mi 4 dni nie działa:/. Adres to: www.ruchchorzow.com. W skryptach mam dobry dostęp ustawiony do baz czyli login nazwa bazy i hasło. Nie wiem co jest nie tak, bazy wgrałem dobrze.

Mistrz Pozycjonowania Master of Seo.  Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności