Skocz do zawartości

Dopalanie wpisow w katalogach

traxx

Rekomendowane odpowiedzi

Zapominacie o Anchor PR Jeża

chyba kogo innego... https://en.wikipedia.org/wiki/Hilltop_algorithm

i na pewno tematyczność, nawet w sensie anchorów, nie ma dla algorytmów google dużego znaczenia, jedynie zmniejsza prawdopodobieństwo banów i filtrów

jeżeli choć raz użyjesz tych 6000 katalogów to się przekonasz ile ich jest naprawdę :)

naprawdę jest około 5000 z działającym dodawaniem (z 9000 na liście)

do dopalania wpisów w katalogach najlepszy jest blast xrumerem

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
do dopalania wpisów w katalogach najlepszy jest blast xrumerem

To akurat jest najgorsze co można zrobić , to tak jak dopalac wpisy do katalogow innymi katalogami

Wpisy dopala się tylko SWL'ami

Wpisy dopala się tylko SWL'ami

nie, bo używając systemów musisz albo ograniczyć liczbę linkowanych wpisów albo przydzielić bardzo mało punktów na link albo zapłacić kilka tysięcy

a przeciętna strona z SWL jest wielokrotnie gorsza niż przeciętna z bazy xrumera

1. Tych dyskusji było od groma i założyciel wątku powinien dostać warna od ostatnio aktywnego moderatora

bylo, tylko ze ja nie znam podstaw i o nie pytalem, sierzancie :)

dziekuje wszystkim za wypowiedzi :) poki co dopalam 400 punktami w systemie e-weblink - BTW, da sie tam jakos ustawic, zeby te 400 punktow na link bylo rozlozone na np. 10 dni? ;)

traxx

Jak dodajesz 400 pkt na link to trzymasz przez 10 dni taka ilość a dalej usuwasz link :),lub zmieniasz ilość linków.punkty generowane na bieżąco,nie można ich kumulować,masz powiedzmy 10000 rozkładasz ich na wszystkie linki według ich wagi od 1 do 10.Tak działa e-weblink innych rotacyjnych SWL nie używam to nie powiem

Nie rozumiesz idei dopalania, to włąsnie wpisy xrumera są dopalane żeby się w ogóle zaindexowały , jeżęli chcesz dopalać wpisy xumera kolejnymi wpisami xrumera życzę powodzenia :)

Tak się składa, że wpisy rumera są zawsze linkowane( z działów na forach, bądź są umieszczane pod postami na blogach, które ktoś inny pozycjonuje dla siebie). Poza tym od czego jest pingowanie?

Ciemna strona mocy!

To przeznacz 100pkt na wpis przez miesiąc a wyjdzie ci 338zł. U mnie dopalając ewebem indeksowana jest 90% wpisów, bez dopalania jakieś 4%. Zweryfikuj więc jeszcze raz to co napisałeś i sprawdź czy warto czy nie. W spamach nie linkuje się pozycjonowanej strony ale słabsze zaplecze np. pod swl, do którego warto aby prowadziły zaindeksowane linki.

Dopalanie wpisów SWL w słabych katalogach nie ma najmniejszego sensu , szczególnie pod względem finansowym. Dajmy na to pozycjo.net . Płacąc 10 zł mamy wpis w ok 6000 katalogach. Jak byśmy chcieli pomóc w indeksacji za pomocą e-weblinka to wyjdzie nam to troche drogo:

(6000*7dni*1000pkt*250zł)/(31dni*100000)= 3387 zł.

Gotlinkiem ok 2 razy taniej więc również drogo. Czy gra jest warta świeczki ? Oceńcie sami.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Weryfikowałem. Przy 100 pkt na miesiąc to będzie dokładnie 1500 zł. Uważam że można takie pieniądze wydać efektywniej , nie mówię że dopalanie swl nic nie daje , chociaż mam dużo lepsze wskaźniki naturalnej indeksacji niż 4 %.

Przepraszam ale piszesz głupoty,nie musisz kupować punkty wystarczę dobrze zrobione zaplecze pod SWL.Ja wcale nie kupuje punkty,nie place za konto PRO bo nie handluje punktami.Mam podpięte zaplecza oni generują mi punkty który ja później wykorzystuje jak chce.Jaka kasa?,jakie 1500 PLN.Jak jesteś leniwy i nie chcesz zrobić sobie zaplecze to owszem,trzeba bulić za punkty.

celowo nie podaje nazwę SWL bo mogą posypać się oskarżenie o reklamę.

Banalna odpowiedz,,banalne posty,i brak kultury.

Powtarzam jeszcze raz nie musisz kupować punkty wystarczę postawić tyle zaplecza ile chcesz mieć punktów.Wystarczę,darmowy hosting,darmowa domena,darmowy skrypt.

Ty na oczy wiedziałeś kiedyś jakies SWL czy piszesz to tak z głowy?

Wszystko ma swoja wartość,ale twoje dywagacje bezwartościowe.

p.s dostajesz kasę za likowanie do wilkipedia org? czy może dostajesz kasę za pisanie bzdur o SWL?

to druge bardzo prawdopodobne.

co gimnazjum,to moja córka w tym roku miała maturę:glupek2:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności