Skocz do zawartości

Dopalanie wpisow w katalogach

traxx

Rekomendowane odpowiedzi

Skup się na drugim linku. Nie krytykuje swl - uważam że odpowiednio wykorzystane to dobre narzędzie. Co nie znaczy że nie ma lepszych. Co pisze bzdurnego o SWL ? Że przecznaczanie 3k zł na podlinkowanie linków uzyskanych za 10 zł z których jakiś % będzie za miesiąc zbanowanych jest ekonomicznie nieefektywne ? To już moja ocena - jeśli Wam się opłaca wydawać 3k na zaindeksowanie katlogów to ok.Każdy ma swoją strategie. Tekstu o braku kultury nie będe komentował. Skup się na drugim linku to zrozumiesz mój post.

darmowa domena , darmowy hosting , darmowy skrypt - naprawdę ciekawa strategia.

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

wojtekk ,ja nie sprawdzam,bo dopalam jak pisałem wcześniej wpisy do SEOkatalogow,preceli.Jak wpis zostaje zindeksowany przez Googla kasuje link i przeznaczam punkty na coś innego.Ogólnie to nie czekaj ze webmini będą stać 2 lata:),banowane tego typu katalogi setkami,ale się stawi taki skrypt tez setkami.Przyznać trzeba Xrumer przy dobrej liście daje efekt przyrostu linków stabilniejszy ale po jakimś czasie i tak banują profile i wpisy.Na stale to masz na onet.pl lub własna flota zapleczowa.

Puenta taka nie ma co przejmować się linkami z OmniADD,Pozycjo,Adderek, i td liczy się ilość i zasada link to link.

dziekuje wszystkim za wypowiedzi :P poki co dopalam 400 punktami w systemie e-weblink - BTW, da sie tam jakos ustawic, zeby te 400 punktow na link bylo rozlozone na np. 10 dni? :)

Taką możliwość masz przy imporcie linków do projektu ustalasz sobie za ile dni linki mają wylecieć z systemu, po tym terminie linki są kasowane

To przeznacz 100pkt na wpis przez miesiąc a wyjdzie ci 338zł. U mnie dopalając ewebem indeksowana jest 90% wpisów, bez dopalania jakieś 4%. Zweryfikuj więc jeszcze raz to co napisałeś i sprawdź czy warto czy nie. W spamach nie linkuje się pozycjonowanej strony ale słabsze zaplecze np. pod swl, do którego warto aby prowadziły zaindeksowane linki.

Bardzo dobrze powiedziane

a ja mam jedno pytanie do osób, które dopalają wpisy...

patrzyliście jak takie wpisy zachowują się kilka dni/tygodni po zaprzestaniu linkowania?

Czas jest różny , jedne są wieczne inne wypadają po tygodniu wszysko zależy od domeny

Marketing internetowy dla firm

Bardzo dobrze powiedziane

Xann : jak to obliczyłeś że 100 pkt eweblinka na 6000 domen na miesiąc to < 1500 zł ???

odnośnie tego https://www.seoparty.net/news/artykuly/uwag..._grozi_smiercia kłamliwego wpisu możesz uaktualnić wpis na forum. Ułatwie Ci zadanie :

se2007.th.jpg

I kto tu kłamie ?

@'banalny' - jak już powiedziałem pozycjonowanie nie jest dla każdego, gdyby było za pewne byś zauważył suptelną różnicę ze ja pokazuje inną domenę a ty inną :D

Xann: odpowiedz na moje pytania. Szczególnie czemu oszukujesz ludzi na swoim blogu ? Rozumiem że podstawowe techniki pozycjonerskie typu przekierowanie 301 to dla Ciebie kosmos.

@'banalny' - jak się czujesz oszukany zawze możesz podać mnie do sądu ;)

ps. zrozum pozycjonowanie nie jest dla każdego a mówienie klientowi że niech się Pan nie przejumuje teraz zrobi się 301 to nawet nie jest żenada :P a co dopiero podstawowa technika pozycjonerska - moje gratulacje za takie techniki :P

Marketing internetowy dla firm

@'banalny' - jak się czujesz oszukany zawze możesz podać mnie do sądu :)

ps. zrozum pozycjonowanie nie jest dla każdego a mówienie klientowi że niech się Pan nie przejumuje teraz zrobi się 301 to nawet nie jest żenada ;) a co dopiero podstawowa technika pozycjonerska - moje gratulacje za takie techniki ;)

Xannie - trochę nie rozumiem Twojej wypowiedzi. Jeszcze kilka dni temu pisałeś żeby walić w domenę ile wlezie, potem 301 (konkursy SEO) i tutaj Twoje słowa: "brawo, tak się robi SEO" ;) a teraz wyśmiewasz tę technikę?

ps. zrozum pozycjonowanie nie jest dla każdego a mówienie klientowi że niech się Pan nie przejumuje teraz zrobi się 301 to nawet nie jest żenada ;) a co dopiero podstawowa technika pozycjonerska - moje gratulacje za takie techniki ;)

Rozumiem więc że jedyną sytuacją w której wyobrażasz sobie użycie 301 są sytuacje z Twoimi klientami które opisałeś powyżej. W takim razie faktycznie pozycjonowanie nie jest dla każdego.

Xann, szokuje mnie czasami Twoja podwójna moralność Kalego... W wielu tematach próbujesz, że blast jest niezgodny z prawem lub na pograniczu prawa, po czym mówisz takie coś??? uwierz, że takimi sformułowaniami więcej tracisz niż zyskujesz... szacunku również...

dymna.jpg

301 można robic na swoich domenach, w konkursach i pewnie w 100 innych zastosowaniach, ale przy Klienta domenie nie można powiedzieć : houston mamy problem, idzie nam świetnie, ale trzeba teraz wykupic nową domenę, bo ta stara w chwili obecnej jest spalona.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności