Skocz do zawartości

Mamy króla na PiO

Erbit

Rekomendowane odpowiedzi

...

A tak na serio... to albo ktoś się bawi w fotomontaż albo to ktoś z forum bo ta osoba z piwkiem to ta sama co na zdjęciu w gazecie tylko troche mniej opalona.

Zapewniam, że obydwa zdjęcia są oryginalne. Chyba nie sądzisz, że maczam palce w Agorze? Co do innych - poszukaj w necie... spotkania w Dobieszkowie, wcześniej Częstochowa... i sobie porównaj.

Sypnie,sypnie mi już kurierem przyszły.

Będę testować ... na kolegach. :)

No pięknie... teraz rozumiem Twoje poglądy. Szkoda tylko, że wcześniej nie napisałeś, że się sprzedałeś.

• Odpowiedzi 454
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

zaden z tych dopalaczy nie ma podanego składu wiec nie wiadomo jakiej chemii mozna sie tam spodziewać i jakie moga byc skutki uboczne, 25 sierpnia ustawała zakazała mefedronu który był skladnikiem kilku bardziej popularnych dopalaczy i teraz nie wiadomo co sypią, każdy sort to inna chemia, lepiej napić się piffka ;]

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

zapewnił że oba zdjęcia są oryginalne, więc wychodzi na to że w angorze podali zmyślone imię i nazwisko, co wydaje się oczywiste. Jeśli to jakiś fotomontaż albo coś to wkręt roku normalnie :)

Katalog stron - Domena 2003, sukcesywnie linkowany katalog stron. Max. 1 link wych.

Konkurs Piosenki Eurowizja -

Eurowizja

to ten na zdjęciu to FiKaS :)?

To z piwem to z jego biura w Częstochowie - byłem obecny przy robieniu tego zdjęcia. To z Angory z biura w Łodzi - nie byłem przy robieniu fotki ale można Angore w kiosku kupić - zresztą ktoś tu pisał, że widział lub kupił więc może potwierdzić wiarygodność foty z Angory.

[edyta]

Nie... to nie biuro w Częstochowie a z Dobieszkowa więc jest więcej świadków niż ja.

A to z biura z Częstochowy też znajdę... Poszukam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności