Skocz do zawartości

Mamy króla na PiO

Erbit

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś tu pisał, ze dopalacze to jak mocniejsza kawa, nic z tych rzeczy, to chemia niszczaca mozg gorzej niż nielegalne dragi, ktos tez pisal tu o kokolino, wlasnie niedawno je zdelegalizowali bo zawierał mefedron

Kop trwa ok.godziny(co jest niespotykane przy zadnym narkotyku!!!)i to jest tak fantastyczny stan,ze moim zdaniem kokaina sie tu chowa.Nigdy nie zapomne tego kopa,caly czas nie wierze ,ze istnieje legalny srodek do "kolekcji"ktory funduje nam takie dzialanie.Cala jazda trwa ok,3,4 godzin,zejscia brak-moze lekki niepokoj.Przez ok.10 godzin nieustannie spacerowalem,z kilkuminutowymi przerwami na "posiedzenie na lawce"-po tym czasie wyraznnie odczuwalne zmeczenie fizyczne.Dla mnie kokolino to dziesiecio-gwiazdkowy hotel...:) :):) wsrod uzywek.Kokainie w tym porownaniu dalbym jedynie 5 gwiazdek

slyszalem o takich co wpadali w ciągi kilku tygodniowe po pierwszym spróbowaniu, bez jedzenia i spania, niedaleko mnie jest budka z tym syfem a obok kiosk gdzie kupuje fajki i widuje nieraz jak ktos bierze chemie na kreske i mowi ze juz jest na fazie kilka dni i nie chce zeby go pusciło

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

• Odpowiedzi 454
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja u tego z Angory nie widzę pieprzyka na brodzie jak na pozostałych zdjęciach. Chyba, że go aż tak wypudrowali :).

Jak dla mnie też, to inny nos, inne rysy twarzy na czole i okolicach nosa, także inne brwi.

Niezły wkręt.

.... niedaleko mnie jest budka z tym syfem a obok kiosk gdzie kupuje fajki i widuje nieraz jak ktos bierze chemie na kreske i mowi ze juz jest na fazie kilka dni i nie chce zeby go pusciło

Nie masz się czym martwić. Niejeden liberał z tego forum twierdzi, że oni też płacą podatki. Uwierz im a nie temu co widujesz.

... Chyba, że go aż tak wypudrowali :).

A nie widzisz jak się jemu na zdjęciu w Angorze pysk świeci ? Tapeta jak nic!

16 strona tematu, a ja szczerze powiedziawszy nie wiem, na czym stoimy...

Temat miesiąca moim zdaniem :)

[+]A, i to ja byłem tym, który ma Angore w domu, także zaświadczam prawdziwość zdjęcia, które widnieje na okładce rzeczywistego magazynu. :)

Spółki | Prawo | Sąd

Erbit czyli twierdzisz, że omawiany w tych i innych artykułach do których tu były linki Dawid Bratko to Fikas? bo nie wiem jaki sens ma ten temat?

Coś Wam powiem.

Każdy posiadający określone - przy pewnym doświadczeniu na pierwszy rzut oka rozpoznawalne predyspozycje - jest w stanie w krótkim czasie startując z zerowego pułapu bardzo dużo zarobić (w polskich warunkach 6-8-cyfrowe kwoty), lub też bardzo dużo stracić. Niestety, kiedy człowiek już się dorobi tych swoich upragnionych milionów, dochodzi do wniosku że pieniądze to tylko mały, niewiele znaczący dodatek do życia, a nie cel sam w sobie. Jak obserwuję, najczęściej moment przemyśleń przychodzi dopiero wtedy, kiedy się potraci starych (tych prawdziwych) przyjaciół którzy nie mieli wystarczającej charyzmy by się przebić na rynku, gdy za "przyjaźń" trzeba w przeróżnej formie płacić i - przede wszystkim - gdy się straciło szacunek do człowieka zarabiającego stukrotnie mniej, co jest jakże wymiernym odzwierciedleniem własnej przeszłości. Doskonale potwierdzają to niektóre przykłady z naszej "starej" paczki, zadufane w sobie, chełpiące się swoimi autami na ledwo spłacony kredyt, czy wynajmowanymi apartamentami - jakoś skrupulatnie ukrywające lustra w domu, żeby się przypadkiem nie trzeba było w nich oglądać, czy pomijające w rozmowach temat swoich jakże czystych metod, dzięki którym poosiągali te swoje "życiowe cele", usilnie zakładając w society białe rękawiczki, podczas, gdy i tak słoma wystaje im z butów. Człowieka nigdy nie poznaje się po garniturze, aucie, czy saldzie konta, ale po tym, jak postępuje z ludźmi.

A odnośnie tego dzieciaka, już widzę rozmowę z 2050:

- Dziadku, jak zarobiłeś na te nasze wille, samochody i baseny?

- Odurzając gimnazjalistów legalnymi narkotykami wnusiu.

Pozdrawiam, J.

a mi sie wydaje że ten dzieciak to najwyżej słupek (nawet nie słup) a za tą firmą stoi ktoś dużo mocniejszy, taka specyfika tej "branży" że za wpływy na "rynku" leciały i lecą głowy

BTW chodzi o dopalacze.com ?

https://www.dopalacze.com/dane-firmy/informacja/20.html

Dane firmy:

Elrodat Holdings Limited.

Iraki, 2 Egkomi,

P.C. 2413,

Nicosia, Cyprus

He he, dobry komentarz znalazłem do tego wywiadu na jakiejś innej stronie

Ani wyglądu, ani pomysłu na życie, no chyba, że jak je skrócić innym i zarobić. Musi koniecznie wejść w komitywę z jakąś firmą pogrzebową czy coś...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności