Skocz do zawartości

Mamy króla na PiO

Erbit

Rekomendowane odpowiedzi

... nawet gdy mu pewnego dnia to wszystko zamkną to i tak jest ustawiony.

Jakim kosztem ?

No jakim? Każdy ma swój rozum i niech sobie każdy bierze to na co ma ochotę. A jak nie w dopalaczach to na rogu kupią. Biznes to biznes. Pani z monopolowego sprzedaje wódkę, jeden z drugim się napiją i potem sieją patologię w domu. Zamknąć wszystkie monopolowe bo jakim kosztem ich właściciele się bogacą!

Jestem zwolennikiem wolnego państwa... niech każdy decyduje za siebie o tym co jest dla niego dobre :P

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

• Odpowiedzi 454
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Erbit, z całym szacunkiem, ale dramatyzujesz. Jak już ktoś napisał- każdy ma własny rozum i wie co robi. I nie żadne "jakim kosztem..." Wódkę leganie kupisz w sklepach, a z medycznego punktu widzenia jest to tak samo narkotyk jak amfa czy inne dziadostwo.

PS. Szanuje takich "spryciarzy":P

Edit: Zdaje się, że razem z tjay99 mamy podobne poglądy ;)

Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl

Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl

@neeon a ty co po odwyku że taki znawca ?

wiesz co poszło mi przez ten problem kilku znajomych w piach , a z kilku zrobiły się warzywka takie za przeproszeniem takie pierdolenie mnie nie bawi , możliwe że za mało masz latek , albo za mało troszku widziałeś jeszcze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności