Skocz do zawartości

Mamy króla na PiO

Erbit

Rekomendowane odpowiedzi

Dziecku trzeba poświęcić tyle czasu ile aktualnie potrzebuje. czasem to jest 20 minut w tygodniu, czasem, trzeba wziąc tydzień urlopu. to wydaje mi się logiczne.

Jako ojciec dwóch synów popieram legalizacje - bo zakazany owoc bardziej smakuje :D Chłopaki zrobią ze swoim życiem co chcą, ja mogę tylko wskazywać drogę. Czy jak im zakaże wstępowania do PiSu to nie wstąpią? Czy ktoś kto ma dzieci nie dopuszcza do myśli, że pewnego razu syn może wrócić spity do domu? wy nie wrócilisćie? no przecież eksperymenty to esencja młodości. Dzieciakom trzeba wskazać konsekwencje czynów, a nie zakazywać bo nie. Skoro jest wiele niechcianych ciąż to zakazać seksu, czy mówić, zę kurcze jednak 'trudna fraza seo - opony B)' zapobiega ciązy a odbiera trochę przyjemności? Dodatkowo można powiedzieć, iż najczęstszą przyczyną rozwodów i cierpienia dzieci są śluby - zakazac?

Dwie osoby zmarły od dopalaczy w historii? - od muchomorów dwie w ostatni weekend. Utopiło się trylion, a emo dzieci pocieło się bilion. Kiedyś gość sobie włożył stukacza do łożyska i musieli go operować ;). Opanujmy się z zakazami, a więcej czasu i pieniędzy (pochodzących z legalizajci) poświęćmy na edukacje.

Ot taki zbiór myśli nieuczesanych po długim dniu pracy. ;)

Co do tego czy to fikas fikus czy psikus posiada dopalacze. Trzeba sobie odpowiedziec na zajedwabiscie brzmiące pytanie - co to zmienia? czy będzie masowe udawanie sie do toalet jak Fikas powie tak to ja! mam 2 porsche i 5 chałup.

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

• Odpowiedzi 454
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
ech ... aż ręce opadają :P, a gdyby którykolwiek się "edukował" jak było tu gdzieś napisane, to by wiedział, że psychologowie już od dawna wnoszą iż rodzice mają marginalny wpływ na wychowanie swojego dziecka czy tego chcą czy nie :P...

To ja chyba trafiłem na innych psychologów, bo akurat jestem po szkole dla rodziców (rok temu miałem okazję skończyć taki kurs co się zwie jak napisałem - dla przyszłych i obecnych rodziców polecam, jak macie okazję i jesteście w stanie wygospodarowac ze swojego cennego czasu 40 godzin, to tego czasu napewno nie uznacie za stracony) i albo wciskali mi tam kit, który sie sprawdza na zywym przykładzie, albo ci psychologowie o których piszesz odnosili sie do czegos innego ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Oj, FikaS liczyłem że dasz pojeździć swoim Porszakiem ;)

Nie wiem po co taki temat Erbit, skoro osoby na tych zdjęciach są całkowicie różne.

Nie od dzisiaj 'przestępcy' wykorzystują nasze dziurawe prawo.. tak było, jest, będzie.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

albo ci psychologowie o których piszesz odnosili sie do czegos innego

nie ma co tutaj o tym pisać, bo wątek o czym innym, ale kiedy na zachodzie była mowa o "karmieniu na żądanie" u nas kompletnie nie wiedzieli o co chodzi, a kiedy na początku lat 2k tendencja zaczęła wchodzić do rodzimej medycyny zachód już odchodził od tego trendu. Ja widzisz miałem okazję również "otrzymywać" dobre rady od wyedukowanych specjalistów od wychowywania dzieci, etc i kiedy spytałem dla przykładu co z paznokciami u niemowlaka to pani powiedział - obgryzać. Nie będę zatem komentował wiedzy jaka tobie została sprzedana. Tak czy inaczej gratulacje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności