Skocz do zawartości

Mamy króla na PiO

Erbit

Rekomendowane odpowiedzi

Najlepszym przykładem jest marycha - nie jest uzależniająca - paliłem 3 lata non stop, dzisiaj nie pale i to z dnia na dzień rzuciłem - a papierosów nie potrafię rzucić od dwoch lat - jasne? czy bardziej łopatologicznie?

Jasne jest to, że jedno rzuciłeś a drugiego nie. To, że rzuciłeś nie świadczy, że marycha nie jest uzależniająca. Zarówno marycha jak i inne używki uzależniające.

• Odpowiedzi 454
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Najlepszym przykładem jest marycha - nie jest uzależniająca - paliłem 3 lata non stop.
;):):D

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

To jak to jest...

Fikas dealuje materiałami kolekcjonerskimi czy też nie? :-D

Nie znam go (Cię) niestety osobiście więc nie wiem. A po fotkach nie umiem stwierdzić :-(

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

Najlepszym przykładem jest marycha - nie jest uzależniająca - paliłem 3 lata non stop, dzisiaj nie pale i to z dnia na dzień rzuciłem - a papierosów nie potrafię rzucić od dwoch lat - jasne? czy bardziej łopatologicznie?

Zgadzam się z tym w 100%, mam podobnie.

Najlepszym przykładem jest marycha - nie jest uzależniająca - paliłem 3 lata non stop.
:);):P

Nie szukaj w tym zdaniu ironii, może po prostu palił z nudów.

Hmm... teraz należy odpowiedzieć sobie na pytanie: Czy jest to tylko nagonka mediów na dopalacze i szukanie/dodawanie wątku uzależnienia do każdego morderstwa, czy też faktycznie mamy problem z niektórymi ludźmi. Dziwi mnie tylko fakt, że nigdzie nie czytam "zabił bo brał amfe" czy "pobił bo się spalił (yo!yo!)"...

Mnie osobiście zdrowo p...li co kto robi ze swoim życiem, byle nie mieszał się w moje, ale to co robią media jest nad wyraz dla mnie ciekawe! Z zainteresowaniem będę czytał dalej co się w tej sprawie stanie.

Mój typ: zdelegalizują dopalacze, ich producent pójdzie siedzieć na ~10 lat, i zaczną powoli "propagować" to, że można mieć na własny użytek trochę "zielska". Coś na zasadzie - jak już chcesz sobie spier...lić życie to chociaż miej dobrą fazę i nie rób fufu innym.

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności