Skocz do zawartości

Mamy króla na PiO

Erbit

Rekomendowane odpowiedzi

Starsi Userzy nie wbiją na siłę rozumu o główek tych młodszych. W ich głowach za wiele siana i zdrowy rozsądek się nie mieści ;)

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

• Odpowiedzi 454
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Starsi Userzy nie wbiją na siłę rozumu o główek tych młodszych. W ich głowach za wiele siana i zdrowy rozsądek się nie mieści ;)

Dlaczego więc nie postulujecie za prohibicją? Alkohol ma o wiele więcej istnień ludzkich na koncie niż wszystkie dragi łącznie.

Ćpając niszczę swoje życie!

Monitorowanie raportów giełdowych raporty gpw akcje giełda GPW, NewConnect

Dlaczego więc nie postulujecie za prohibicją? Alkohol ma o wiele więcej istnień ludzkich na koncie niż wszystkie dragi łącznie.

Ćpając niszczę swoje życie!

Bo w telewizji nie mówią, że alkohol jest bee :)

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Dlaczego więc nie postulujecie za prohibicją?

Kolega uczył się kiedyś historii? Choć nie, w tym przypadku wystarczy nawet tylko oglądać stare amerykańskie filmy. Widział kolega z czym związana była prohibicja w USA? Kto się na tym bogacił? Kto na tym zyskiwał? Jak wyglądało społeczeństwo? To by było na tyle w tym temacie... (tak się zastanawiam czy kościół też kiedyś zaznajamiał się z historią, bo do tej pory próbują namówić wszystkich do 'prohibicji'...)

Spółki | Prawo | Sąd

Mateusz Dela, WilDesign
< to z jego stopki

a krol dopalaczy to Dawid Bratko ... Widzicie blad? to nie fikas polec am naszego znajomego wujka google to 2 rozne osoby ale fajny pomysl:D

A ja jak sobie wstawie w stopkę Elvis Presley to będę mógł Wam tu zaśpiewać ? ;)

To jest fake ! data jest na 12.09.2010 ,a dziś jest 7 września !

Angora wychodzi ze wcześniejszą datą. Ja ten numer kupiłem w sobotę już.

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

.... Gratulacje dla Dawida, że miał łeb i ...

Mam odmienne zdanie... i nie mam czego gratulować nawet jeśli jego działalność jest zgodna z prawem.

A ja również jemu gratuluje. Nie jest bynajmniej jednym z tych "biadolących" jak to źle i niedobrze. Wziął się za robotę i jak widać interes kwitnie. A że prawo może mu naskoczyć, to podwójne gratulacje - jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie - oko za oko.

Jak nas okradają na podatkach i zusach, to czemu nie śmiać się takiemu państwu w twarz, waląc je na kulawym i pełnym paradoksów prawie (być może to będzie jakiś "sygnał" dla włodarzy aby w końcu się ogarnęli i ten swój bałagan)?

A do spożywających takie specyfiki - widziały gały co brały, nikt nikomu na siłę do gęby tego nie wkłada. I nie ma co wyjeżdżać tutaj że małolaty też to biorą, bo każdy inny syf - wódę czy inne piguły też mogą dostać bez większego wysiłku.

Jeszcze raz moje gratulacje!

Blog komputerowy - Masa użytecznych porad, ciekawostki i eksperymenty.

Naprawa laptopów - profesjonalny serwis, naprawa płyt głównych, reballing, BGA.

@kamjot, w którym miejscu państwo Ciebie okradło? Szukasz zwykłej wymówki, by oszukiwać i tyle w temacie.

Ja przepraszam bardzo, ale dlaczego MUSZĘ płacić składkę ZUS? Przecież wiadomo jak czarne na białym że i tak guzik wielki z tego będę miał. Dlaczego nie mogę samodzielnie gospodarować tymi pieniędzmi?

A podwyżka podatków na utrzymanie administracji, gdzie obiecywano kilka lat temu że będzie optymalizacja administracji publicznej?

Jak to nazwać jak nie złodziejstwo i kłamstwo?

Blog komputerowy - Masa użytecznych porad, ciekawostki i eksperymenty.

Naprawa laptopów - profesjonalny serwis, naprawa płyt głównych, reballing, BGA.

To są przepisy, które mogą się Tobie i innym nie podobać, ale obowiązują one wszystkich, więc o żadnej kradzieży tu mowy być nie może.

Już to gdzieś wcześniej pisałem - jak masz pomysł na to by uzdrowić zus, to na co czekasz? Przecież możesz zostać politykiem i podjąć odpowiednie kroki, by to wprowadzić w życie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności