Skocz do zawartości

Katalog Stron iSondaże

remartis

Katalog  

74 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Ci Katalog Stron iSondaże ?

• Super
      0
    • Fajny
      1
    • Normalny
      1
    • Średni
      5
    • Taki sobie
      10
    • Mierny
      9
    • Dno
      26

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak pisali poprzednicy, zrezygnuj z obowiązkowego linku zwrotnego, bo to przeżytek.

Gdzieś mi się obiło o uszy, nie pamiętam gdzie ale chyba na forum pomocy dla webmasterów Google, że katalog nie powinien służyć jako narzędzie do pozyskiwania linów.

Czy to prawda ?

Nieprawda.

Jaką siłę ma link lub linki pozyskane z katalogu ?

Wpływa na to moc danego katalogu (domena, BL i ich jakość itp.)

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dobierz jakąś ŁAGODNĄ, słabo nasyconą barwę, a nie zwykłe blue, albo red, bo po wejściu, szczególnie o tej godzinie aż mnie oczy zabolały. Usuń tą tandetną planetę i pomyśl nad jakimś normalnym logiem.

Linka zwrotnego nie wymaga praktycznie żaden szanujący się katalog, a jeśli posiada to jako dodatek w zamian za jakieś wyróżnienie, podobnie jak z opłatami.

Na starcie zniechęcasz ludzi w tym mnie do dodawania nawet lipnych stron, bo sprawiasz wrażenie osoby, której katalogowanie znudzi się za tydzień.

Katalogów takich jak Twój - czyli bez większej wartości jest cała masa. Jeśli chcesz zachęcić ludzi to niestety musisz dać coś od siebie.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Witam,

Po wysłuchaniu uwaga od szanownych kolegów, zabrałem się do pracy. Co widać w katalogu.

Wasze opinie były dla mnie inspiracją do założenia nowego tematu.

Pozdrawiam

PS

Nie przestawajcie oceniać mojego katalogu ;)

To jest cenne źródło wiedzy o temacie katalogowym w necie

trzymaj dalej linki noffolow i zobaczymy ile będziesz miał tam wpisów. Na pewno parę wpadnie bo mało kto czyta regulamin bo nikt się nie spodziewa, że jakiś katalog w ogóle ma linki no follow. Dla mnie jest to zwykłe oszustwo i nawet jeśli zrobisz linki follow to nie dodam tam żadnej strony nigdy bo na starcie straciłeś moje zaufanie i nie mam pewności, że za jakiś czas znowu nie wprowadzić no follow dla dodanych już stron.

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

Tak jak pisali poprzednicy, zrezygnuj z obowiązkowego linku zwrotnego, bo to przeżytek.
Gdzieś mi się obiło o uszy, nie pamiętam gdzie ale chyba na forum pomocy dla webmasterów Google, że katalog nie powinien służyć jako narzędzie do pozyskiwania linów.

Czy to prawda ?

Nieprawda.

Jaką siłę ma link lub linki pozyskane z katalogu ?

Wpływa na to moc danego katalogu (domena, BL i ich jakość itp.)

A dlaczego nieprawda uzasadnij ... .

Bo tak jest łatwiej o linki ? i gdyby nie było seokatalogów to nie zdobył byś wartościowego linku dla Twojej strony? Po to jest porzebny katalog , jako tani SWL .

???

To po co dajesz katalog na forum pozycjonerskim? Idź i zaprezentuj go na onecie - nam się nofollow nie przyda i tyle. Gdybyś miał 50k uu to może bym się skusił na nofollow w zamian za jakiś ruch.

W każdym razie po to się dodaje do katalogów, aby coś z tego uzyskać - Ty nie dajesz NIC, ani wejść, ani seo.

Bo tak jest łatwiej o linki ? i gdyby nie było seokatalogów to nie zdobył byś wartościowego linku dla Twojej strony? Po to jest porzebny katalog , jako tani SWL .

???

Jak sama nazwa Seokatalogu wskazuje jest przyjazny dla wyszukiwarek i ma moc pozycjonerską. Prawda jest taka, że ludzie nie korzystają z katalogów (pewnie są jakieś wyjątki) w celu wyszukania jakiejś strony. Poza tym katalogi to tylko kropla w morzu, gdzie zdobywa się linki.

???

Co tu uzasadniać? Poczytaj trochę to może sam dojdziesz do oczywistych rzeczy. Katalog to jedna z form pozyskiwania linków i tak po za tym, to nie wiem o co teraz walczysz i co rusz na prostą prawdę wzywasz do "retorycznej" dyskusji, a sam piszesz takie bzdury - że nie ma się do czego odnosić.

Myślałeś, że seokatalog jest po to, żeby internauci sobie po nich przeszukiwali, szukając dobrych stronek?

Już ktoś napisał, reklamując tutaj katalog - musi on być przyjazny pozycjonerom, jak Ci się to nie podoba - to trzeba zabierać zabawki i reklamować to "coś", na forach dla dzieci - wmawiając im, że to "coś" jest zamiast google, by wyszukać interesującą stronę/informację.

Dostałeś oceny nie tylko za wygląd, ale także za podejście - jest tyle dobrych katalogów, że to "coś" nie będzie przez nikogo brane inaczej, niż dno.

Spaliłeś swoje "dzieło" już na wstępie i szybko tu o nim zapomną, o ile nie będziesz dalej się pastwił, zakładając co rusz takie tematy.

Nie wiem co chciałeś osiągnąć tworząc ten katalog, ale powiem Ci, że w obecnym stanie jest jeszcze gorszy niż niektóre Qlweby oraz webmini stawiane pod zaplecza, dlaczego? Linki nofollow... Niby czemu ten katalog ma służyć? Reklamie? Jak dla mnie ten katalog nie daje żadnych korzyści dla dodawanych stron, skoro linki są w nofollow, czyli google je omija. Myślisz, że ktoś przegląda katalogi by sobie poszukać jakiejś stronki? Otóż nie (choć może są wyjątki). Katalog przede wszystkim ma wzmocnić pozycję w wyszukiwarkach oraz dać nowe linki przychodzące dla stron.

W obecnym stanie ten katalog jest spalony i nie opłaca się tam dodawać nawet zapleczówki na yoyo :tancze:

Przemyśl to co Ci napisałem oraz opinie innych forumowiczów, wyłącz te cholerne nofollow i dopiero się bierz za katalog.

Co do wyglądu, wcale nie jest lepszy, nad tym też popracuj. Jak na razie niestety, słabizna.

Witam serdecznie,

Przeczytałem wszystkie opinie uważnie i dokładnie. Dziękuję za wszystkie nawet za te prostackie.

Dzięki wam kochani forumowicze powstał nowy system wpisów w Katalogu Stron iSondaże .

System, który będzie tępił darmochę , łatwiznę i cwaniaków SEO. System, który wspiera strony o nie wątpliwej jakości dla internauty.

Można się z nim zapoznać pod tym linkiem

Katalog Stron iSondaże

Nowa skórka, nowy system, stabilna domena, komfortowe towarzystwo duże podlinkowanie ... i czego chcieć na początek :tancze:

Jeszcze raz dziękuje i zapraszam do dalszego oceniania oceniania Nowego :)

Pozdrawiam

To po co dajesz katalog na forum pozycjonerskim? Idź i zaprezentuj go na onecie - nam się nofollow nie przyda i tyle. Gdybyś miał 50k uu to może bym się skusił na nofollow w zamian za jakiś ruch.

W każdym razie po to się dodaje do katalogów, aby coś z tego uzyskać - Ty nie dajesz NIC, ani wejść, ani seo.

Nie daje tylko poprosiłem o ocenę .I uzyskałem. Dowiedziałem się że mój katalog to dno he he he:)

No tak dla farmerów linków to jest dno :tancze: bo nie da się na tym wyhodować kolejnej tony bezwartościowego linkowego śmiecia :)

Zamiast merytorycznych słów same porównania i określenia. To jest DNO. Chcesz wiedzieć dlaczego ja tak uważam ? ;)

Ponieważ nieumiejętność uzasadnienia wypowiedzi świadczy o głębokich brakach edukacyjno-społecznych.Co w dzisiejszych czasach jest dnem.

Nie przyszedłem tutaj prosić o wpisy.

Myślisz że potrzebny mi jest wpis do katalogu takiego nieokrzesanego w wypowiedziach internauty. ?

Wyobrażam sobie opisy hehehehe :)Jakie tworzy taka osoba hehehe

ok,

Przyszedłem po opinie doświadczonych internautów, webmasterów .

Chyba po to jest to forum ? Tak? By zbierać opinie ? tak? Wymieniać się doświadczeniem:)? Tak ?

Czy się mylę ?

Czy może pozyskiwać klonowane linki linki linki linki linki linki linki ?( więcej linków)

Tyle w temacie moich dociekań.

Nie wiem co chciałeś osiągnąć tworząc ten katalog, ale powiem Ci, że w obecnym stanie jest jeszcze gorszy niż niektóre Qlweby oraz webmini stawiane pod zaplecza, dlaczego? Linki nofollow... Niby czemu ten katalog ma służyć? Reklamie? Jak dla mnie ten katalog nie daje żadnych korzyści dla dodawanych stron, skoro linki są w nofollow, czyli google je omija. Myślisz, że ktoś przegląda katalogi by sobie poszukać jakiejś stronki? Otóż nie (choć może są wyjątki). Katalog przede wszystkim ma wzmocnić pozycję w wyszukiwarkach oraz dać nowe linki przychodzące dla stron.

W obecnym stanie ten katalog jest spalony i nie opłaca się tam dodawać nawet zapleczówki na yoyo :)

Przemyśl to co Ci napisałem oraz opinie innych forumowiczów, wyłącz te cholerne nofollow i dopiero się bierz za katalog.

Co do wyglądu, wcale nie jest lepszy, nad tym też popracuj. Jak na razie niestety, słabizna.

Dziękuje za opinie. Tworząc dzisiaj nowy system zlikwidowałem "no follow". W nowym systemie wpisów nie ma linków z "no follow" .

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności