Skocz do zawartości

Katalog Stron iSondaże

remartis

Katalog  

74 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Ci Katalog Stron iSondaże ?

• Super
      0
    • Fajny
      1
    • Normalny
      1
    • Średni
      5
    • Taki sobie
      10
    • Mierny
      9
    • Dno
      26

Rekomendowane odpowiedzi

Z tym wpisem za 150zł to przesadziłeś.

Po pierwsze nie skusiłbym się na taki wpis, chociażby dlatego, że nie wiem czy ten katalog wytrzyma tyle czasu, a tą gotówkę mógłbym poświęcić na 50 bardzo dobrych katalogów.

Po drugie...przesada.

:)

No wiem duża kwota. Ale myślę, że z biegiem czasu będą chętni na tego typu wpisy. To dla tych co maja kase.:) Lecz to tylko alternatywa.

Są również dużo tańsze wpisy np za 3 zł.

Co do długości życia katalogu. Katalog istnieje od 13 kwietnie tego roku i sukcesywnie się rozwija, zdobywa linki i wpisy.bez pośpiechu, naturalnie.Początki są trudne, jednak zamierzam rozwijać katalog przez wiele lat i przekonać internautów to stabilności.

Pozdrawim

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy ja wiem, tych opinii "prostackich" tu nie ma za wiele. Zastanawia mnie czemu tak bardzo cenisz ten katalog? Jest całe multum bardziej wartościowych (nie tylko tu mowa o SEO)...

Dobrze, że w ogóle zacząłeś pracę nad nim, szablon od razu wiele zmienia, bo wcześniej to było samobójstwo dla internauty/webmastera/pozycjonera/spamera :)

Linki follow, dobry krok, po to są katalogi nie oszukujmy się! Opłaty za wpis, jak na razie, nie ma za co płacić.

Gdyby to było coś pokroju facebook, nk or smth to spoko nawet wiecej niz 150 mogę Ci dać, ale obecnie moje katalogi na yoyo mają wiekszego powera i na pewno są częściej odwiedzane :)

Żeby nie było na sucho, jak chcesz to podam Ci na PW parę adresów gdzie moje katalogi na free hostach albo z mniejszym wkładem $ mają większą moc, tak edukacyjnie :)

Fajnie, że tak podlinkowany 20k to całkiem dobry wynik, szkoda tylko że jakieś +90% to valdi.pl

Mimo wszystko trzymam kciuki, w innym temacie masz wskazówki więc na pewno jesteś na dobrej drodze w posiadaniu SEOKatalogu :)

EDIT: Tak jeszcze przy okazji, możesz na forum zapodać 10-20-30 kodów gold/premium na dobre-unikalne wpisy/strony... Zawsze to dobra promocja katalogu...

Oprócz tego, co mówili poprzednicy - błędy ortograficzne i literówki w regulaminie. Masa błędów gramatyczno-stylistyczno-językowych w regulaminie i na podstronie 'informacje'.

decerios

Dziękuje. Biorę się za korektę .

Do innych posyów:

Powiem dla przypomnienia Katalog nie ma linków "no follow".

• 3 tygodnie później...

Witam serdecznie !

Katalog Stron iSondaże odmieniony działa i działać będzie.

Dla chętnych zostawiam 14 kodów dla wpisów promocyjnych:

AAA00001

AAA00002

AAA00003

AAA00004

AAA00005

AAA00006

AAA00007

AAA00008

AAA00009

AAA00000

AAA00011

AAA00012

AAA00013

AAA00014

Bez powielania opisu z metatagów.

Tylko dla stron spełniających regulamin.

Nie wrzucajcie śmieci szkoda waszego i mojego czasu.

Pozdrawiam .

człowieku nic się tu jeszcze nie nauczyłeś? zrób normalny katalog jak wszyscy, a nie pajacujesz i wymyślasz jakies wpisy charytatywne.

zadaj sobie pytanie po co Ci ten katalog skoro prawie nikt tam się nie dodaje? Będziesz miał chociaż pr3 to wtedy jakieś symboliczne opłaty wprowadź , a tak to nie zawracaj głowy.

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

człowieku nic się tu jeszcze nie nauczyłeś? zrób normalny katalog jak wszyscy, a nie pajacujesz i wymyślasz jakies wpisy charytatywne.

zadaj sobie pytanie po co Ci ten katalog skoro prawie nikt tam się nie dodaje? Będziesz miał chociaż pr3 to wtedy jakieś symboliczne opłaty wprowadź , a tak to nie zawracaj głowy.

@zet76 bardzo cenie sobie Twoje zdanie i szanuje. Naprawdę to nie ironia.

Jednak to jest mój katalog i wiem co robię.

Jest setki katalogów które "przyjmują" za darmo strony tylko po to aby się wypełnić.

Minie nie zależy na takim "wypełnianiu", tylko na wpisach z których będzie zadowolony wpisujący i jak również ja.

Chciałbym, aby wpisów było jak najwięcej, ale jednak według zasad, które podałem. W innym przypadku istniałby kolejny katalog niczym nie różniący się od setek podobnych.

Cisze się że są ludzie, którzy to doceniają wpisując strony do mojego katalogu.

"Tylko ten wie jak smakuje piołun, kto go spróbował" w myśl takiego przysłowia przesyłam Ci 2 kody promocyjne. Spróbuj, dopiero wtedy mów. Jak masz odwagę. Nigdy odwrotnie.

Jeśli będzie min PR3 i zniknie ograniczenie długości opisów (ile teraz jest? maks 400?) to bez problemu zapłacę za wpis.

Mam aktualnie 3 katalogi z PR4 i czekam na najbliższy update z wprowadzeniem płatności. Jak będzie któryś pr5 to będzie 3,66 zł, jak zostaną pr4 to 2,44 zł. Mam dwa świeże, ale już dużo mocnej polinkowane niż Twój i nad płatnościami zastanowię się powaznie dopiero po updacie PR. Na dwóch pr3 i pr4 dałem testowo płatności 1,22 i 3,66 po to żeby zebrać statystyki i potestować jak to działą w praktyce.

W Twoim przypadku czepiam się głównie o płatności od pierwszego dnia. Na szczęście zdjąłeś nofolow bo to już było całkiem przegięcie :)

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

Jesteś na stronach Katalogu, który stworzony został, aby być przyjaznym dla internautów,

:rolleyes: to jest dobrze.

Nie będę dużo pisać bo kolega ma swoja wizje, i prawdopodobnie ma w nosie wszystko co tu piszą i to ze zgodnie z sondażem jego katalog to DNO.

A stwierdzenie ze będę mieć klientów za 150 PLN za wpis , już szczyt choroby gwiazdorskiej,powiem tobie jedno za 15O PLN to ja mam ok 100 zapleczówek na osobnych IP, co dają tak w 50 razy większą moc jak wpis w twoje dzieło.I nie chodzi o to czy stać kogoś czy nie stać, wole włożyć te 150PLN do puszki na cele charytatywne , jak dawać zarobić tobie za NIC.Pozdrawiam serdecznie

Jesteś na stronach Katalogu, który stworzony został, aby być przyjaznym dla internautów,

:) to jest dobrze.

Nie będę dużo pisać bo kolega ma swoja wizje, i prawdopodobnie ma w nosie wszystko co tu piszą i to ze zgodnie z sondażem jego katalog to DNO.

A stwierdzenie ze będę mieć klientów za 150 PLN za wpis , już szczyt choroby gwiazdorskiej,powiem tobie jedno za 15O PLN to ja mam ok 100 zapleczówek na osobnych IP, co dają tak w 50 razy większą moc jak wpis w twoje dzieło.I nie chodzi o to czy stać kogoś czy nie stać, wole włożyć te 150PLN do puszki na cele charytatywne , jak dawać zarobić tobie za NIC.Pozdrawiam serdecznie

Tak się zastanawiam, czy kolega czytał co jest napisane w katalogu?

Co do tych 150 zł .

Kolega @MaxPan słusznie zrobi, 150 zł proszę przekazać na cele charytatywne. To są wspaniałe gesty.

Niestety sonda stara. Katalog ewoluuje i tak powstaje historia :)

Ostatnio w publicznej leciał film z serii Gwiezdne Wojny. Oglądał kolega @MaxPan?. Tam to była moc, przez duże M.

A kolega o jakiej mocy pisze ?

Pozdrawiam serdecznie :)

63 % odwiedzający Pana katalog, uważa jego za DNO,a 15 % za mierny.Czy trzeba coś komentować?

Ja nie dałem tak skrajniej oceny,może i nie słusznie bo postawa właściciela godna podziwu.

Co do Star Wars,to prawdopodobnie oglądał Pan skróty w TVP1,jestesmy w rożnych kategoriach wagowych.

Co do katalogu,to można się wspierać, ale Pana postawa,i wcześniejsze wypowiedzi zamykają pole do dyskusji.

Każdy człowiek to indywidualność i pana podejście do katalogów na pewno jest indywidualne.

Mimo wszystko życzę sukcesów.

• 1 miesiąc temu...
Witam,

Są wpisy darmowe :)

Pozdrawiam

z niechęcią znowu zerknąłem na ten "katalog" i potwierdziły się moje myśli, że nadal wygląda marnie. Site kiepski, ale to inna sprawa. Nie wiem ile tam stron już masz, ale chyba coś marnie skoro wołasz rencinę starej babci za marnie wyróżniony wpis. Proponuję Ci przejrzeć swoje wypowiedzi na forum, najlepiej z kimś kto ma rozum i nie wypisuj już swoim proz i pozdrowień.

Masz katalog i tyle - a rajcujesz się nim jak super laską - może wyjdź z domu i znajdź sobie kogoś? Podbijasz jak dziecko swój watek, bo pewnie masz z PiO 99 % wejść i bez tego kulejesz.

"Serdecznie pozdrawiam"

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności