Skocz do zawartości

Katalog Stron iSondaże

remartis

Katalog  

74 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Ci Katalog Stron iSondaże ?

• Super
      0
    • Fajny
      1
    • Normalny
      1
    • Średni
      5
    • Taki sobie
      10
    • Mierny
      9
    • Dno
      26

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Za późno Jasiu do szkoły, trzeba było podskakiwać zęby później zrobić katalog darmowym? i zapraszać do wpisów?

He he :)

Na naukę nigdy nie jest za późno.

@MaxPan, czy gdzieś w moich postach widzisz słowa "zapraszam do wpisów"

Informacja, a zaproszenie to dwa różne zagadnienia.

Pozdrawiam

Zauważyłem, że linki są już follow. Poza tym link zwrotny nie jest wymagany, więc mogłoby być spoko. Minusem według mnie jest maksymalna długość wpisu czyli 300znaków, a zaletą brak linków wychodzących. Życzę powodzenia w linkowaniu katalogu :)

Pozycjonowanie Częstochowa - bezpieczne pozycjonowanie stron Częstochowa

Impulsik.pl - darmowy, moderowany precel

Katalog firm Częstochowa - katalog tylko dla Częstochowskich stron i firm ( ewentualnie okolice czyli śląsk )

Katalog na subdomenie z PR N/A, ograniczenie opisu strony do 300 znaków, regulamin dłuższy niż konstytucje większości państw afrykańskich... Wpis za 150 PLN? Zaginam kiecę i wpisać się lecę...

Płatny katalog to sobie można zrobić po kilku miesiącach (latach) tyrania przy nim za free. Ktoś tu ma niezłego tripa...:P

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Katalog na subdomenie z PR N/A, ograniczenie opisu strony do 300 znaków, regulamin dłuższy niż konstytucje większości państw afrykańskich... Wpis za 150 PLN? Zaginam kiecę i wpisać się lecę...

Płatny katalog to sobie można zrobić po kilku miesiącach (latach) tyrania przy nim za free. Ktoś tu ma niezłego tripa...:ok:

@Vexatus a gdzie Ty kolego widzisz w katalogu wpis za 150 zł ?

Pozdrawiam

Z tym wpisem za 150zł to przesadziłeś.

Po pierwsze nie skusiłbym się na taki wpis, chociażby dlatego, że nie wiem czy ten katalog wytrzyma tyle czasu, a tą gotówkę mógłbym poświęcić na 50 bardzo dobrych katalogów.

Po drugie...przesada.

:)

No wiem duża kwota. Ale myślę, że z biegiem czasu będą chętni na tego typu wpisy. To dla tych co maja kase.:) Lecz to tylko alternatywa.

Są również dużo tańsze wpisy np za 3 zł.

Co do długości życia katalogu. Katalog istnieje od 13 kwietnie tego roku i sukcesywnie się rozwija, zdobywa linki i wpisy.bez pośpiechu, naturalnie.Początki są trudne, jednak zamierzam rozwijać katalog przez wiele lat i przekonać internautów to stabilności.

Pozdrawim

Pamięć dobra ale krótka?!!!

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Z tym wpisem za 150zł to przesadziłeś.

Po pierwsze nie skusiłbym się na taki wpis, chociażby dlatego, że nie wiem czy ten katalog wytrzyma tyle czasu, a tą gotówkę mógłbym poświęcić na 50 bardzo dobrych katalogów.

Po drugie...przesada.

:P

No wiem duża kwota. Ale myślę, że z biegiem czasu będą chętni na tego typu wpisy. To dla tych co maja kase.!!! Lecz to tylko alternatywa.

Są również dużo tańsze wpisy np za 3 zł.

Co do długości życia katalogu. Katalog istnieje od 13 kwietnie tego roku i sukcesywnie się rozwija, zdobywa linki i wpisy.bez pośpiechu, naturalnie.Początki są trudne, jednak zamierzam rozwijać katalog przez wiele lat i przekonać internautów to stabilności.

Pozdrawim

Pamięć dobra ale krótka?!!!

@Vexatus ja się dalej pytam,gdzie Ty kolego widzisz w katalogu wpis za 150 zł ?

Nawet do niego nie zajrzałeś. Nie matacz :) bo takiego wpisu nie ma.

Ja sobie Twój przejrzałem :)

Pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
  • 1 rok później...

Witam serdecznie,

Z okazji świąt Wielkiej Nocy życze samych smacznych jajek oraz dużo zdowia i wszelkiej pomyślności wszystkim urzytkownikom forym.

Katalog Stron iSondaże PR 3

Wpisy bez opłat ;):brawa:

Od ostatniej mojej wizyty wiele się zmieniło w katalogu. Katalog nabrał wyglądu oraz funkjonalności.

Doszło wiele nowych kategorii.

Między innymi z myślą o katalogach wprowadziłem osobną kategorię "katalogi stron" jako samodzielny wpis.

Propozycja wpisu jest bezpłatna.

Jest niewiele katalogów, które oferują takie rozwiązanie.

Umożliwia to szybkie dodanie do kategori Katalogi stron proponowanej strony.

Wpis możesz zaproponować bezpośrednio z tego linku:

Dodaj swój katalog do Katalogu Stron iSondaże

I najważniejsze ;) :brawa:

Nie ma znaczenia page rank proponowanych katalogów i nie ma konieczności umieszczania linków zwrotnych :brawa:

Serdecznie pozdrawiam :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności