Skocz do zawartości

Fajne seriale

verSuS

Rekomendowane odpowiedzi

Siema,

polecicie jakieś fajne seriale ?

Ja mogę polecić poza klasykami jak Dexter czy House - Flash Forward - naprawdę fajny. Minus ten, że podobno ma nie być drugiego sezonu FW, a po ostatnim odcinku pierwsze co się robi to szuka czy coś już jest.

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nie oglądam TV, seriale to było dla mnie dno intelektualne alee.... House - spodobał się bardzo. Skończył się House, trzeba było coś znaleźć. Lie to me - rewelacja, momentami lepsze niż House (no i jeden z moich ulubionych aktorów od QT - Tim Roth). Six feet under - staroć, dziwny momentami ale w sumie ciekawy. Do lostów i innych jakoś nie mogłem się przekonać.

dymna.jpg

wedrowiec napisał(a):
Lie to me - rewelacja, momentami lepsze niż House

Od tego zacznę. Jest coś takiego jak Mentalista, trochę podobny pomysł na fabułę chyba.

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

verSuS napisał(a):
Jest coś takiego jak Mentalista, trochę podobny pomysł na fabułę chyba.

Lie to me bez porównania lepsze od The Mentalist

Od siebie polecam stare ale jare - That 70s Show - chyba najlepszy serial jaki w życiu oglądałem.

Z nowszych Sons of Anarchy i Psych

Dla fanów Dextera polecam książki Jeffa Lindsaya z tej serii, oprócz trzeciej części są naprawdę świetne, a z fabułą serialu pokrywa się właściwie tylko pierwsza książka, później są coraz większe rozbieżności. W październiku kolejna książka i kolejny sezon :)

Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym :)

small_logo_footer.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności