Skocz do zawartości

Fajne seriale

verSuS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Genialny, polecam. Pierwszy sezon niesamowity, później też się dzieję ciekawie. Jak kogoś zaciekawi to w pewnym odcinku pojawia się postać o której nakręcono osobny serial: The Flash, również w podobnej konwencji i ciekawy, można polecić.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Witam

Co sądzicie o serialu "Arrow"? Obejrzałem pierwszy sezon i powiem, że jest ciekawy, ponieważ wydarzenia w mieście przeplatane są z retrospekcjami, z tym, co wydarzyło się na wyspie.

Generalnie serial fajny, chodź tematyka niemalże skopiowana z Dextera (bohater co potajemnie walczy ze złem)

Odnośnie WD, to również są dobra jak i słabe odcinki - szczególnie jak dużo gadaniny.

Podobnie z Supernatural w ostatnim sezonie (że tylko kilka odcinków było naprawdę świetnych).

Ja właśnie w WD nie bardzo rozumiem te ciągłe dysputy pomiędzy bohaterami. Po pierwsze, to powinien być serial akcji, a wiele rzeczy, o których oni rozmawiają ciągle i ciągle, mogliby załatwić kilkoma wypowiedziami. Poza tym, WD nie umywa się akcją, do chociażby takiego Mistfist, gdzie mniej rozgarnięci widzowie, mogą mieć problem z nadążeniem za wydarzeniami :D (jeden z najciekawszych seriali ostatnich lat wg mnie).

Przypomniał mi się jeszcze "Przystanek Alaska", którego klimatem przypomina nieco rodzime "Ranczo".

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności