Skocz do zawartości

Fajne seriale

verSuS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Najlepszy serial to jednak "ŻYCIE", to nasze codzienne.

Jak chcesz żeby taki serial był lepszy, to musisz się postarać, urozmaicić swój dzień, poszukać przygód, pokręcić się tu i tam. Nic lepszego nie znajdziesz. TV czy Internet to tylko złudzenie, sztuczność nad sztucznościami. Warto się w coś zaangażować, pomóc komuś, przeżyć coś niezwykłego. Zapomnisz wtedy o tych pseudo serialach i będziesz znacznie szczęśliwszy, bogatszy na duszy, a kto wie, może i w portfelu. Jak tylko siedzisz w fotelu z pilotem czy myszką w ręku, to na pewno nic sensownego się nie zdaży.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Seriale to odmóżdżacze tak samo jak telewizja. Zdecydowanie lepsza jest książka.

Widocznie oglądałeś słabe seriale (jeżeli seriale pokroju House of card, Vikingowie, Breaking Bad, Gra o tron, True Detective itp. są dla ciebie odmóżdżające to nie ma dla ciebie chyba ratunku). Książka lepsza? Każda? Czyli "harlekin" też będzie lepszy od konkretnego serialu? Dużo seriali jest robiona przecież na podstawie książek. LOL.

Musisz człowieku swoje gorzkie żale pisać w każdym wątku? Fora internetowe też są "odmóżdżające" może poczytaj książkę? :nie_powiem:

House of card, Vikingowie, Breaking Bad, Gra o tron, True Detective itp. są dla ciebie odmóżdżające

Jasne. To są bezsensowne zjadacze czasu.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Oglądał ktoś Miasteczko Twin Peaks? Już w sumie dość wiekowy serial, ale niedawno pojawiło się info, że w 2016 ma się pojawić kolejny sezon

Ooo tak tak tak! Już się nie mogę doczekać kolejnego sezonu :) Serial jest naprawdę niesamowicie klimatyczny.

Jasne. To są bezsensowne zjadacze czasu.

Z całym szacunkiem, ale w takim razie po co wypowiadasz się w dziale "fajne seriale"? Dla zabicia czasu? :-)

Polecam usługi ślubne we Wrocławiu: https://www.goodchoice.com.pl/

Profesjonalny kurs wizażu: https://lalabeautyacademy.pl/

Polecam The Knick, medycyna sprzed 100 lat + dzisiejsza muzyka ;-)

Serial identyczny jak Dr house - mi się nie spodobał

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Niedawno obejrzałam 1 odcinek The Knick, ale jakoś o nim zapomniałam. Również zwróciłam uwagę na (zbyt) nowoczesną muzykę jak na tamte czasy, chociaż podobała mi się.

Rolnik szuka zony :D

daj spokój. Oglądałem to i nic specjalnego. Mimo wszystko ładnie się w nisze wbili, nawet reklama jakiegoś banku była specjalnie zrobiona pod ten "Serial" :D

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Oprócz wspomnianego tutaj "Miasteczka Twin Peaks", ciekawą opcją jest też serial "Millenium" (również jeden ze starszych). Ja jestem wielką fanką "American horror story", "The Strain", "Haniball", "Bates Motel", "Sherlock". Z bardziej rozrywkowych, na pewno "Family Gay" i "Amercian Dad" :)

A troszkę w dugą stronę, nie sądzicie, że Walking Dead skończyło się wraz z drugim sezonem ? Nie widziałem tego obecnego ale poprzednie coraz słabsze.

Teraz obejrzaem sobie, chyba już 8 raz Kompanię Braci, po prostu uwielbiam. Jak ktoś lubi wojenne, chociaż w tematyce współczesniej - polecam Generation Kill - o wojnie w Iraku, na faktach. Otwiera oczy na rózne sprawy, na prawdę dobry :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

z The Walking Dead mam mieszane uczucia. Fajne odcinki są przeplatane słabymi.

Kompanię braci można oglądać niemal na okrągło. Perfekcyjnie zrealizowany serial. Całkiem niezły był też The Pacific.Od dłuższego czasu przemierzam się do obejrzenia Generation Kill, ale jakoś nigdy mi nie po drodze. Chyba muszę w końcu się zmobilizować :)

Jak dla mnie obecnie na "serialowym rynku" jest dużo mniej fajnych produkcji niż kiedyś, ale to pewnie kwestia gustu. W tym roku kończy się Boardwalk Empire i Sons of Anarchy i oprócz Haus of Cards (ewentualnie Walking Dead) nie widzę nic sensownego do oglądania....

Polecam usługi ślubne we Wrocławiu: https://www.goodchoice.com.pl/

Profesjonalny kurs wizażu: https://lalabeautyacademy.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności