Skocz do zawartości

PromoDesign - agencja reklamowa

kaczmen

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiście.

Nasza firma już od kilku lat (pierwotnie na rynku trójmiejskim, obecnie także słupskim) zajmuje się szeroko rozumianą poprawą wizerunku przedsiębiorstw. Oferujemy tylko najlepszej jakości gadżety reklamowe oraz odzież - zarówno reklamową jak i roboczą. Na każdym naszym produkcie jesteśmy także w stanie wykonań zdobienie, a to wszystko w cenach, które na naszym lokalnym rynku są nieporównywalne z ofertą innych agencji tego typu.

Tak, wiem. Jako, że nie jestem żadnym ekspertem w dziedzinie pozycjonowania, nie wiedziałem, czy lepiej wstawić fraze + info dla użytkownika, czy tylko info, czy może nazwę firmy + info. Tak naprawdę poruszając się po tej stronie tytuł nie jest zbyt ważny - przynajmniej takie mam wrażenie - dlatego zdecydowałem się na krótkie info + fraza

Dodaj pre load dla obrazków wczytywanych na zdarzenie onmouseover / hover . W tym momencie jest brzydki przeskok na menu.

Poza tym szczerze mówiąc przewijanie treści, aby móc je zobaczyć jest jakąś pomyłką - usability leży.

Też mi się nie podoba to przewijanie, tymbardziej, ze przy rozdzielczości 1024 x 768 muszę też przewijać wzdłuż i naprawdę robi się bałagan.

Pod kątem SEO: title do zmiany, w h1 można i warto przemycić słowa kluczowe.

Przy okazji - gdybyście potrzebowali gadżetów w dobrych cenach, zapraszam - www. zapalniczka.com.pl (nie mogłem się oprzeć :))

Powiem szczerze, że mi również się nie podoba to przewijanie strony, ale nie mnie to oceniać niestety...

Odnośnie przewijania treści na stronie głównej, jest to przestrzeń na newsy i niestety oprawa graficzna nie pozwala na rozciąganie całej strony.

Co do tytułu, co w nim zmienić?

@moody

Nieładnie tak robić konkurencję, my również posiadamy zapalniczki w ofercie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności