Skocz do zawartości

Jak zwiększyć Page Rank strony ?

ArTh00r

Rekomendowane odpowiedzi

to ma bardzo niewielkie znaczenie

Frazy w domenie i ogólnie w URLu mają znacznie, gdyby tak nie było to nikt by się nie bawił w przyjazne linki. Domena jak i adresy podstron z frazami dodają te "kilka punkcików".

Chyba, że chodziło Ci o PageRank? Bo to i owszem - ogromnego znaczenia nie ma. W sumie zielony pasek to raczej nagroda za dobre likowanie (z wartościowych stron). No i jest to dobra "kontrolka" tego czy ze stroną wszystko ok - bo jak miała PR 3 a nagle ma PR 0 to znaczy, że jest problem.

PageRank strony wzrośnie w miarę czasu - jeśli będziesz dodawał linki do strony. Jeden już masz - w podpisie pod postami na tym forum. Jest to jedna z lepszych metod - pisz na forach i dawaj linka tam gdzie się da. No i cierpliwie czekaj na efekty :shok:

Tyle lat minęło a ja nadal działam w SEO
-----

Wykonuję Link Building z tematycznych artykułów sponsorowanych

ja mam troche inna sytuacje i sory ze sie wpiep..am w watek ale nie chce zakladac nowego

miałem wczesniej domenke HTCtytn.pl (wiem beznadzieja :)) udalo mi sie na niej dobic PR do 2

jakies pol roku temu zmienilem domene na WindowsMobile.com.pl ale PR nie przeszedl z z poprzedniej domeny, stoi na 0

przekierowanie z htctytn.pl na windowsmobile.com.pl jest 301, wszystkie nowe adresy sie juz dawno zaindexowaly w G ale PR od pol roku nawet nie drgnie

macie jakis pomysl co z tym zrobic, wiekszosc linków prowadzacych na htctytn.pl postaralem sie przeniesc na windowsmobile.com.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności