Skocz do zawartości

Dziwaczne Adsense

kwasny

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Nie wiem czy widzieliscie kiedys tak dziwny rozklad reklam jak na tej stronie https://cs15.atspace.com/QA.html

Zwroccie uwage ze pod reklamami adsense sa kolejne reklamy adsense tylko ze jest ich 5 na jednym polu...

Widzieliscie takie cos.

Pozdro

Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>>

darmoszka.com

Ku chwale mini.otwarty--->>>

katalogstron.darmoszka.com

Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>>

katalog

to dlatego ze ta osoba stosuje w zrodle tylko cos takiego:

Cytat
<center>

<script type="text/javascript"

src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">

</script>

</center>

Czyli wiekszosc argumentow ma wartosc NULL (np. format reklamy). Czyli to jest niedozwolona modyfikacja kodu...

:blush:

pozycjonuj.png

AdSenseLab napisał(a):
to dlatego ze ta osoba stosuje w zrodle tylko cos takiego:

No niezupełnie. W HEADzie ma wszystko ładnie zdefiniowane. Myślę, że AdSense po prostu sie pogubiło, gdy drugie wywołanie nastąpiło teoretycznie bez parametrów.

Ale ja widziałem już w Interku lepszy numer. Ktoś napisał taki sprytny kod, który wyświetlał reklamy G, ale bez napisu "Ads by Google". Co więcej tak sprytnie wszystko poustawiał i dobrał kolory, że reklamy niczym nie różniły sie od zawartości strony. Jedynie po najechaniu na reklamę kursorem, w pasku stanu przeglądarki pojawiało się nieśmiertelne "Go to ..."

zamki polskie, pałace i dwory obronne

J@sió napisał(a):
No niezupełnie. W HEADzie ma wszystko ładnie zdefiniowane. Myślę, że AdSense po prostu sie pogubiło, gdy drugie wywołanie nastąpiło teoretycznie bez parametrów.

Ale to nie wystarcza, za kazdym razem trzeba od nowa definiowac parametry (dlatego ze google za kazdym razem zeruje wszystkie parametry).

Cytat
Ale ja widziałem już w Interku lepszy numer. Ktoś napisał taki sprytny kod, który wyświetlał reklamy G, ale bez napisu "Ads by Google".

Co więcej tak sprytnie wszystko poustawiał i dobrał kolory, że reklamy niczym nie różniły sie od zawartości strony. Jedynie po najechaniu na reklamę kursorem, w pasku stanu przeglądarki pojawiało się nieśmiertelne "Go to ..."

No to to jest zlamanie regulaminu..

:)

pozycjonuj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności