Skocz do zawartości

SEOkatalog - nowy

Nathan

Rekomendowane odpowiedzi

Witka,

katalog świeżyzna - dziś dodany do publikera. Za niedługo dopalony zostanie gotlinkiem.

Czego bym oczekiwał to unikalny opis - bez mieszarek, kopii, itp. Piszemy wyłącznie ręcznie.

Dla tych co nie mają 2 min - niepolecam.

Składownica stron

Moderuję codziennie

pozdr

Słoneczko a skąd bedziesz wiedział że opis jest z mieszarki ? usuniesz mi potem strone za 3-4 miechy jak sie zorientujesz ? jesli tak to nei ma sensu dodawać cokolwiek do twojego kata...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@Mar

U mnie wszystko działa poprawnie. Przetestuje jeszcze na innym kompie.

@pandha

dobrze mówisz - podobny

@Zgerd

Nie przeczytałeś ze zrozumieniem (nie przyjmuje mieszarek, więc jeśli się zorientuję, że to kopie - wywale). Nie chodzi tu o przechytrzenie moderatora by coś wepchnąć. Jeśli masz taki zamiar to rzeczywiście szkoda dodawać.

Mam wiele katalogów gdzie przyjmuje sam spam, ale jeden na 10 może być "normalny". Rozumiem dodać z mieszarki coś 20 razy, ale nie 100 czy 1000. Czasem posuwam się do tego, że poprawiam kilka słów... Wpisy w seokach szybko się indeksują więc mieszarka wychodzi na wierzch po 1 dniu. Są jeszcze inne dobre sposoby.

Masz swoje katalogi, swój regulamin, swój rozum...

Dodatkowo Ci powiem, że jeśli napiszesz coś od siebie - nie napiszesz tego samego za 4-10 miesięcy, a nawet 5 lat. Zrób jak mówię, a wpisu na 100% nie wyrzucę nigdy.

Szacun

[sugestia] trochę mało podkategorii myślę że klika minut na wprowadzenie wszystkich województw i większych miast nie jest problemem a także w innych kategoriach brakuje dużo potrzebnych podkategorii. Wiele osób wrzuca stronę do byle czego nie chce im się czekać na zaakceptowanie przez admina. Dodałem jedną stronę ale tak jak mówię pasowała do jednej kategorii więc zaproponowałem 3 mam nadzieję że dodasz strone do tych dodanych.

Tworzymy i realizujemy wielkie projekty na bazie najnowszych technologi.

AmbNetMedia. | Blog AmB.

newspress_baner.jpg

poczekam z miesiąc dwa - potem dodam wszystkie opisy z mieszarki [będa unikalne] - naprawde nie poczujesz rożnicy :)

edit: do katow na ktorych mi zalezy dodaję recznie - nie automatem żeby nie było że się odrzuca :(

edit2: TOP5 to linki wychodzace ? po co tyle ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Z tym zakazem dodawania z mieszarek do już skrajność bez sensu. Sam jestem maniakiem unikalności, ale jak widzę, że ktoś pomieszał tekst z głową i praktycznie wygląda na unikat to zatwierdzam.

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

No ja też nie jestem maniakalnym moderatorem, ale nie wiem jak odstraszać masowych spamerów. Jak widzę, że w miarę z sensem to dodaje...

@position_nr_1 - będzie więcej kategorii, ale po powrocie od teściowej ;]

@zgred - z topem się walnąłem, poprawione

Można dodawać również tu - darmowy katalog stron freeseokat.pl - warunki podobne, zmieniona szata. Moderacja wpisów początkowo codziennie - w przyszłości co 2 dzień. Kategorii znów mało bo nadal u teściowej... ;]

Pozdrawiam

Bardzo mało tych kategorrii, rzeczywiście :) Ale ładna szata graficzna, wpis dodałem (do nieprawidłowej kategorii, ale liczę na poprawienie :)).

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Kategorie dziś uzupełnie - wpisy zatwierdze i pododaje do zbliżonych tematycznie kategorii.

Pozdrawiam

edit!!

Stwierdzam, że resztę kategorii (troche dodałem) będę dodawał na bieżąco - znajdźcie jedną podobną (o ile nie będzie kilku) wstawcie wpis - podczas moderacji dorzuce do pozosatłych. Przyczyna - w kolejce jeszcze 3 katy i około 10 precli.

Oba katalogi dodane do publikera, za jakis tydzień lub dwa wrzuce w SWL (zarówno katalog jak i wpisy z publikera). Jak będzie mało pociągne i ScrapeBox'em. Zapraszam do dodawania wpisów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności