Skocz do zawartości

SEOkatalog - nowy

Nathan

Rekomendowane odpowiedzi

Słoneczko a skąd bedziesz wiedział że opis jest z mieszarki ? usuniesz mi potem strone za 3-4 miechy jak sie zorientujesz ? jesli tak to nei ma sensu dodawać cokolwiek do twojego kata...

Dokładnie... Szczerze? Nie wyobrażam sobie dodawanie wpisu bez użycia mieszarki. Co więcej 2 minuty poświecam na dodnie wpisu wlaśnie przy użyciu mieszarki. Bez tego jest to ok 5-6 min. (przy wpisie 1300-1500 znaków). Dla mnie jak na dodanie jednego wpisu to dużo za dużo.

Co więcej moje teksty z mieszarek, niejednokrotnie są ciekawsze i bardziej wartościowe niż te pisane w sposób niby naturalny, ale powielane wg pewnych schematów typu: przywitanie, info o firmie, oferta, zaproszenie do skorzystania z oferty. Sorry ale jeśli wpis ma być unikatowy, ja osobiście wolę tą kolejność nieco przemieszać...

niechcący dodałem do wpisu mylny tytuł. Niestety nie ma możliwości edytowania wpisu będąc zarejestrowanym uzytkownikiem.

www.tebim.pro - Rozwiązana dla e-biznesu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności