Skocz do zawartości

Zmiana właściciela forum a BAN

marm123

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, otóż dałem się nieco nabić w butelkę, odkupiłem forum uczelniane (nie oficjalne), przed zakupem udostępnili mi statystyki z Analitics i miałem nadzieje, że po przystąpienie do AdSense szybko mi się wszelkie koszta zwrócą (nie wielkie ale opłaciłem już domenę + host na przyszły rok) no i wszystko było fajnie do czasu aż spytałem kilka dni po zakupie dlaczego do tej pory nie było tam reklam, no i okazało się, że owszem były ale pazerność byłego właściciela doprowadziła do tego, że został wykluczony (ciągle Ci sami ludzie klikali w reklamy). Pytanie brzmi czy Google nałożyło bana na domenę czy na właściciela? Czy jako nowy właściciel mogę raz jeszcze przystąpić do programu czy nie?

Pozdrawiam.

Bana na pewno otrzymał właściciel. Wydaje mi się że jako nowy właściciel możesz się starać o ponowne przystąpienie do programu z tą samą domeną. (Tak mi się wydaje)

Nie pozwól, by konkurencja ciągle Cię wyprzedzała. Znajdź się ponad nimi, dzięki Google AdWords!

www.Lera.pl Forum koszykówki ulicznej - Street-Ball.info

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności