Skocz do zawartości

1000 katalogów za 5 zł

marcolee

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Znalazłem na allegro aukcję,w której ktoś oferuje dodanie strony do 1000 katalogów za 5 zł.

https://allegro.pl/szybkie-katalogowanie-gw...1220734118.html

Moje pytanie,czy warto ?

Czy po dodaniu strony do takiej ilości katalogów w krótkim czasie 2 dni nie dostanie się jakiegoś bana ?

Proszę o opinie.....

Bana nie powinieneś dostać, ale jeżeli opisy będą miały taką samą treść + niewiele się zaindeksuje bo doda do śmieciowych katalogów + nie dostaniesz od niego raportu z linkami do wpisów to się IMO nie opłaca.

EDIT

Dodaj lepiej za te 5 złotych do kilku mocnych, płatnych katalogów.

Nie ukrywam,że za tych parę złotych przydałoby się te 1000 linków. Gość pisze,że prześle linki do wpisów w katalogach...chodzi mi jednak o to,czy nie dostanę bana albo filtra za taki nagły przyrost linków ?

kolego,podejrzewam ten"blast" będzie robiony przez Pozycjo.Z 1000 wpisów jak dostaniesz 50 zindeksowanych po 30 dniach to będzie ok :)

temat filtru lub bana za przyrost linków to już wałkowany na tym forum z 1000 razy.Moim zdaniem coś takiego nie istnije.Ostatnio wale w nowe domene po 1000 wpisów w 24 h z rożnych narzędzi i nic im niema.W serpach wysoko,site rośnie

Nie ukrywam,że za tych parę złotych przydałoby się te 1000 linków. Gość pisze,że prześle linki do wpisów w katalogach...chodzi mi jednak o to,czy nie dostanę bana albo filtra za taki nagły przyrost linków ?

kolego,podejrzewam ten"blast" będzie robiony przez Pozycjo.Z 1000 wpisów jak dostaniesz 50 zindeksowanych po 30 dniach to będzie ok :(

temat filtru lub bana za przyrost linków to już wałkowany na tym forum z 1000 razy.Moim zdaniem coś takiego nie istnije.Ostatnio wale w nowe domene po 1000 wpisów w 24 h z rożnych narzędzi i nic im niema.W serpach wysoko,site rośnie

jeśli zrobi wrzut w pozycjo, to klient jest na tym wygrany, bo punkt u Sylwina to obecnie 15zł ( :) ), pomijając, że wpada to do śmieci i nawet przy 5k linków w indeksie jest poniżej 5%...

dymna.jpg

Skąd wiesz ze to nie Pozycjo :)Myślę maja konto na Allegro :)

To może być QlCat,OmniADD,Publiker,Kataloger,Adder :(

co do pozycjo to większość katalogów to subdomena,subdomeny,subdomeny,domeny regionalnej.

Większość zabanowana aktualnie.A na początku na prawdę bardzo dobrze wpisy się indeksowali,wręcz perfekcyjnie.

Zajechali bazę,teraz podejrzewam stawia nową na subdomenach,subdomeny,subdomeny regionalnej ;) sprzedadzą trocha punktów,położą kolejna bazę i będą stawić nowa i tak to skutku.

Skąd wiesz ze to nie Pozycjo :)Myślę maja konto na Allegro :)

To może być QlCat,OmniADD,Publiker,Kataloger,Adder :P

co do pozycjo to większość katalogów to subdomena,subdomeny,subdomeny,domeny regionalnej.

Większość zabanowana aktualnie.A na początku na prawdę bardzo dobrze wpisy się indeksowali,wręcz perfekcyjnie.

Zajechali bazę,teraz podejrzewam stawia nową na subdomenach,subdomeny,subdomeny regionalnej :) sprzedadzą trocha punktów,położą kolejna bazę i będą stawić nowa i tak to skutku.

O la Boga ! O co w tym chodzi ....... ? Ja się już gubię . A czy tak można ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności