Skocz do zawartości

Dietowo.net - bardzo tematyczny katalog

jun_dymek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Właśnie się zaindeksował więc stwierdziłem, że zaproszę do dodawania. Katalog jest ściśle tematyczny - diety, odchudzanie, zdrowie. Zapraszam do dodawania wpisów i zgłaszania ewentualnych błędów/niedoróbek (starałem się ich uniknąć, ale sami wiecie jak jest). Proszę dodawać wpisy zgodne z regulaminem (nazwa serwisu musi się znaleźć w tytule).

Pozdrawiam.

netkat_logo_male.png.55f9093b88d31963c3c86caf4ab7bc2f.png  - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu!

moglbys zrobic kategorie pozostale gdzie mozna by dac wszystko inne zwiazane ze zdrowiem, np katalogi tematyczne jak twoj, portale o zdrowiu, blogi dla kobiet, itd

Katalogów nie będzie. Pozostałe kategorie dodam jako podkategorie dla zdrowia i urody. Dzięki za uwagi.

netkat_logo_male.png.55f9093b88d31963c3c86caf4ab7bc2f.png  - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu!

na wordressie byłoby lepiej :)

to az tyle tych diet jest ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

pół roku wcześniej gdybyś go wydał, to bym go gruntownie przejrzał :) Już mi nie potrzebny.

Dobrze, że powstają takie katy - każda tematyka jest potrzebna tak naprawdę. Choć i bum mija, zawsze znajdzie się kilkaset (tysięcy) osób z naszego kraju, które będą szukały tego typu informacji w sieci !!!

Graficznie bardzo ładnie, prosto, przejrzyście - fajne ikonki :)

Pozdrawiam!

Tez o tym pomyślałem,mi by było zal licencje na seoka

Licencja się marnowała więc warto było ją wykorzystać.

Podana ilość słów kluczowych jest zbyt duża. Mozę łaskawie określisz ilość nie tylko w regulaminie?

Już określiłem - szkoda, że dla słów kluczowych w seokacie nie ma odliczania takiego jak w opisie strony.

I jeszcze jedna kwestia. Proszę w tytule wpisu zawrzeć nazwę witryny, której dotyczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności