Skocz do zawartości

niech się stanie precel! www.obroncy-krzyza.pl

ebsand

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do pisania artykułów na nowym preclu:

www.obroncy-krzyza.pl

Będzie tematyczny, moderowany i systematycznie linkowany.

Wpisy na temat polityki, religii i aktualności z tego zakresu. Można pisać własne wywody opinie i komentarze, a to się przyjemnie pisze:)

regulamin

Mój pierwszy presell page:) dlatego proszę o uwagi krytyczne i wskazówki jeśli możecie. Czego brakuje a co powinien mieć precel?

Pozdrawiam.

SEO, SEO i SEO

Dzisiaj pierwszy artykuł został opublikowany, dzięki ogłoszeniu na forum:)

Sprawdziłem w Google indeksacje po godzinie i już jest:)

Proszę Was o wskazówki dotyczące mojego precla.

Mam też pytanie? Wyłączyłem w all in one seo pack indeksacje kategorii, tagów oraz archiwum, tak ma być, czy powinny też być indeksowane?

W tej chwili indeksowane są tylko posty.

Poza tym na stronie w menu mam chmurę tagów oraz kategorie. To wystarczy?

Pozdrawiam i zapraszam na precelka :D

SEO, SEO i SEO

Przynajmniej google Ci go nie ruszy :)

Ze względu na to że jest (będzie) tematyczny? Czy ze względu na domenę ?:)

Może ze względu na krzyż :shok:

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Tematyka nie za bardzo komercyjna.

No to jest bardzo istotna uwaga. Ale temat polityki możne też się wiązać z gospodarką i podatkami. Pisać można dużo ale fakt, ciężko tu promować stronę z grami dla dzieci. No chyba, że ministerstwo edukacji się przebije przez krzyż ;)

SEO, SEO i SEO

Potrzebuje Waszej pomocy.

Dodałem i wyświetliłem na stronie więcej kategorii, bo jak słusznie zauważył "paszczur" tematyka była niezbyt komercyjna a chciałbym, żeby precel się rozrastał w sporo wartościowych wpisów:)

I właśnie teraz mam problem bo przy pustej kategorii, gdy ją wyświetlam pojawia się napis: Sorry, but there aren't any posts in the ..... category yet. I za cholerę nie mogę znaleźć gdzie to jest (chociaż to pewnie banalne).

Natomiast gdy jest wpis to wyświetla się: Archive for the ‘......’ Category. I też chciałbym to zmienić ale to pewnie w tym samym miejscu jest.

Proszę o pomoc przy tym.

I jak możecie jakieś uwagi, czego brakuje żeby dodać swój artykuł.

SEO, SEO i SEO

Zapraszam do pisania ciekawych tekstów, gdyż po bumie jaki był przez obrońców krzyża i na stronę trafiało sporo osób, to przez ostatnie kilka dni widzę (Google Analytics), że sporo z nich wraca i czytają właśnie akurat precle:D

Więc jeśli artykuł będzie w miarę interesujący jest to dodatkowa forma reklamy a nie tylko BackLink:)

Jeżeli czegoś Wam jeszcze brakuje na moim preclu to piszcie, bo na razie nikt nie miał zastrzeżeń od strony technicznej i organizacji strony.

SEO, SEO i SEO

• 2 tygodnie później...

dodałem przed momentem wpis... :-) Ale albo jestem ślepy, albo za długo już przed kompem... Czy aby na pewno rejestrujący się użytkownik ma możliwość dodawania grafik?

www.tebim.pro - Rozwiązana dla e-biznesu.

dodałem przed momentem wpis... :-) Ale albo jestem ślepy, albo za długo już przed kompem... Czy aby na pewno rejestrujący się użytkownik ma możliwość dodawania grafik?

Racja...:) przepraszam, ale nie zajarzyłem tego, tylko jak to umożliwić? Bo naprawdę nie wiem i nigdy tego nie robiłem.

Poza tym gdybym wiedział, że umieszcza u mnie precla ktoś kto jest na PiO to nie wysyłał bym do Ciebie takiego rozbudowanego maila. Mam nadzieje, że Cię nie uraziłem :)

Z tą domeną to poszedłeś po bandzie biggrin.gif

dzięki :), myślałem, że będzie większe zamieszanie z tym całym krzyżem, poza tym nie miałem w ogóle czasu na zajmowanie się tym, ale domena wpadła.

SEO, SEO i SEO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności