Skocz do zawartości

niech się stanie precel! www.obroncy-krzyza.pl

ebsand

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dla mnie precel jak najbardziej w porządku. Wg. mnie precel powinien być utrzymany z humorem (na pewno same precle religijne odpadają) i zmieniłbym favicon z tego krzyża na inny

Co do samej domeny, kontrowersyjna, aczkolwiek na taką domenę to coś lepszego niż precel by się przydało...

Co może być lepszego nić precel:D Mam nadzieję po prostu, że będzie charakterystyczny:-)

Jak dla mnie precel jak najbardziej w porządku. Wg. mnie precel powinien być utrzymany z humorem (na pewno same precle religijne odpadają) i zmieniłbym favicon z tego krzyża na inny

dzięki. Zapomniałem o tym, ale zmieniłem jużB)

SEO, SEO i SEO

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Jeśli ktoś doświadczył dzisiaj braku połączenia z preclem, przepraszam:)

przeniosłem go z az.pl do hekko.pl. 180zł to trochę dużo jak za precla, więc musiałem.

Wszystko działa dobrze, transfuzja się powiodła;)

Zapraszam do korzystania.

SEO, SEO i SEO

• 7 miesięcy temu...

Precelek sobie istnieje, istnieje, moderacja jest raz częściej raz rzadziej i wszystko jest ok, aż do wczoraj...

Któryś z automatów zarejestrował sobie około 100 użytkowników :D Zamknąłem rejestrację i muszę ich ogarnąć, a raczej wyeliminować.

Dlatego jeśli ktoś dodał artykuł i czeka na moderacje to niech mi napisze, bo ciężko będzie teraz odnaleźć ten jeden artykuł, jak dodawanie artów przez tych automatowych ruszyło na dobre.

SEO, SEO i SEO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności