Skocz do zawartości

[Wykonam] Wartościowe zaplecze na Wordpress + podlinkowanie

mmr88

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Wykonam wartościowe zaplecze oparte o skrypt Wordpress, o każdej tematyce.

Dodatkowo zaplecze zostanie przeze mnie podlinkowane z ponad 1000 zaindeksowanych katalogów.

Szczegóły oferty:

- Zaplecze zostanie postawione na skrypcie Wordpress, na darmowym szablonie, nieco zmodyfikowanym graficznie pod tematykę strony

- Gwarantuje 10 unikalnych, tematycznych artykułów po minimum 1500 znaków

- Na wordpressie zostaną dograne odpowiednie wtyczki oraz modyfikacje, tak aby zaplecze było jak najbardziej przyjazne wyszukiwarką

- Odpowiednia optymalizacja zaplecza

- Oferta obejmuje również zainstalowanie Wordpressa na serwerze - czyli postawienie zaplecza od początku do końca, kończąc oczywiście na gratisowym linkowaniu.

Cena: 40zł

Możliwe rabaty przy większych zamówieniach oraz dobranie indywidualnej oferty - chętnie mogę doradzić.

Posiadam ogromne doświadczenia w budowaniu zaplecz pod pozycjonowanie. Chętnie pokażę przykładowe zaplecza wykonane przeze mnie po wcześniejszym skontaktowaniu się ze mną.

Kontakt:

PW

e-mail: seommr@gmail.com

gg: 550603

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności