Skocz do zawartości

[sprzedam] 110 000 znaków wartościowej treści o pozycjonowaniu

moody

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jakiś czas temu zacząłem tworzyć treść pod serwis "pozycjonowanie dla początkujących kroku po kroku". Miał to być kurs/poradnik pozycjonowania dla tych, którzy chcą się nauczyć SEO, podzielony na 10 etapów: od wyjaśnienia czym w ogóle jest pozycjonowanie i jaki ma sens, przez wybór słów kluczowych, optymalizację, po najpopularniejsze formy linkowania (katalogi, precle, SWL, zaplecze).

W sumie ok. 40 artykułów o łącznej długości 110 000 znaków + wypunktowania, obrazki, schematy (wzięte z Google). Teksty pisane w "narracji" pierwszoosobowej, bezpośrednio do czytelnika. Jakość wysoka (absolutnie nie są to precle), merytoryczność średnia - nie jestem jakimś wielkim ekspertem od pozycjonowania, opisałem to, co wiem.

Pomysł nie został zrealizowany, teksty nie zostały nigdzie opublikowane. Jestem gotowy je sprzedać, o ile ktoś zaproponuje rozsądną cenę (nie za 1zł/1000 znaków, ale też nie oczekuję 8 czy 10zł/1000 znaków). W pakiecie mogę też odsprzedać mini-logo (do wglądu na pozycjonowaniestron.info) oraz domenę pozycjonowaniestron.info, która była przeznaczona pod ten serwis (ważna jeszcze rok).

Myślę, że ktoś może albo wdrożyć mój pomysł, albo wykorzystać treść pod bardzo dobre zaplecze np. dla firmy, albo dla jakiś innych celów. Na życzenie mogę podesłać fragmenty tekstów.

Kwoty nie podaje - rozpatrze wszystkie oferty, o ile będą

Ewentualne oferty na PW lub na serwisbukmacherski@o2.pl.

pozdrawiam

Michał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności