Skocz do zawartości

Czy można "przedobrzyć" z pozycjonowaniem?

jarod20

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Więc podsumowując, jeśli chcesz mieć stosunkowo bezpieczne wyniki pozycjonuj powoli jeśli korzystasz z narzędzi typu publiker czy pozycjo.net.

Po tym poście twierdze, że wciskasz bzdurę...

Przecież napisałem, że to moja prywatna opinia potwierdzona taką, a nie inną liczbą fraz. Jest to na pewno strategia bezpieczna czego nie można powiedzieć o wielu innych.

Więc jeśli masz inne zdanie to możesz mi na PW dać przykłady stosowania publikera/pozycjo.net. Ja mam swoje frazy robione tylko tymi narzędziami i wiem jakie są efekty ich stosowania.

Pisząc, że wciskam bzdurę nie podając argumentów świadczysz albo o swojej ignorancji albo o braku wiedzy.

WebHostingTalk.pl - wszystko o webhostingu

Nie chcę tworzyć nowego tematu, bo było już kilka o tej tematyce, ale mam do was jeszcze jedno pytanie. Czytając informacje na różnych stronach odnośnie pozycjonowania doczytałem się że aby nasza strona nie traciła pozycji z powodu linków wychodzących należy używać atrybutu nofollow. Tyle że w różnych miejscach w necie raz czytam, że google pomija linki z tym atrybutem, a gdzie indziej piszą, że jednak nie pomija i traktuje je tak samo jak każdy inny link. Jak to jest? Czy coś się w googlach zmieniło w tej kwestii?

Reklama multimedialna w Olsztynie - Telebim Olsztyn - pokaż się klientom z najlepszej strony!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności